Dziewczyny myślicie że do gina z myślą o monitoringu iść lepiej w 12-14 dc czy 19? Ostatni mój cykl trwał 39 dni ale teraz mam śluz nagle tydzień szybciej niż wcześniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudownieDobra weszlam do domu wiec wam pisze i wrzucam fotki.
Moje obliczenia sie zgadzaly. Mamy jeden dzien roznicy wiec jest idealnie. Serduszko bije 129 bpm. Wg usg 7t0d.
CRL 0.81 cm
Zdjecia obrobie to wrzuce.
Veronka Ty już tak cicho! „Martwię się” to dla Ciebie zakazane słowa, a tym bardziej myśli!!!!To super! Ja trochę się martwię że mi nie założył [emoji848][emoji848][emoji848] eh.. No trudno nie wiem nawet jakie zwolnienie wypisal[emoji2356]
I na takie wiadomości czekałamDobra weszlam do domu wiec wam pisze i wrzucam fotki.
Moje obliczenia sie zgadzaly. Mamy jeden dzien roznicy wiec jest idealnie. Serduszko bije 129 bpm. Wg usg 7t0d.
CRL 0.81 cm
Zdjecia obrobie to wrzuce.
Dziewczyny myślicie że do gina z myślą o monitoringu iść lepiej w 12-14 dc czy 19? Ostatni mój cykl trwał 39 dni ale teraz mam śluz nagle tydzień szybciej niż wcześniej.
Veronka Ty już tak cicho! „Martwię się” to dla Ciebie zakazane słowa, a tym bardziej myśli!!!!
Test owu do góry z rana na dole z wieczora... Ja nie wiem co myśleć? [emoji848] [emoji2368] Zobacz załącznik 1082341
Mogę i ja tu dołączyć?