reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Hahahah [emoji23][emoji23][emoji2955] Ja mówiłam że będę bliźniaki j na szczęście będzie jedno! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji7] Bo bałam się że dzisiaj powie 2 zarodki A ja chyba zeszlabym na zawał [emoji23][emoji23][emoji2356]
@Verona26 @Rudaa94
Nie wiem czy pamiętacie ale w cyklu w którym zaszlyscie miałyśmy bardzo blisko siebie owu... Wasze domysły się sprawdziły, jesteście w ciąży. Ja za dużo chciałam bo od razu o czworacKach zaczełam marzyć [emoji1787][emoji1745]

Ja swoje tez zamierzam do butli przyzwyczajac od malego, zeby potem nie bylo problemu z zostawieniem w razie potrzeby. A teraz taki duzy wybor fajnych butelek:) az nie wiadomo ktora wybrac :) niektore bardzo cyca przypominaja

Ja przetestowałam wiele, różne, przeróżne i w kocu w wielkich bólach loje dziecko zaakceptowało Lansinoh . Smoczek naprawdę przypomina pierś i jak mała pije to buzia układa się jak na piersi. W dotyku tez jest taki inny niż pozostałe smoczki. Hippa, philipsa avent, chicco, lovi. Żadnej nie chciała

Ja przetestowałam wiele, różne, przeróżne i w kocu w wielkich bólach loje dziecko zaakceptowało Lansinoh . Smoczek naprawdę przypomina pierś i jak mała pije to buzia układa się jak na piersi. W dotyku tez jest taki inny niż pozostałe smoczki. Hippa, philipsa avent, chicco, lovi. Żadnej nie chciała
Zapisze gdzies :)

Ja swoje tez zamierzam do butli przyzwyczajac od malego, zeby potem nie bylo problemu z zostawieniem w razie potrzeby. A teraz taki duzy wybor fajnych butelek:) az nie wiadomo ktora wybrac :) niektore bardzo cyca przypominaja
Ja o ile dobrze pamiętam, to miałam taką medela calma (czy coś w tym stylu), położne polecały na szkole rodzenia, bo ciężko z niej leci, żeby maluszek się nie przyzwyczaił do pójścia na łatwiznę 😉 Ale pamiętam, że kosztowała chyba z 80 zł 🙈

Ja myślę że tak jest ogólnie w życiu, poznajesz faceta, nie Mozes się martwić tym, że może Cię zdradzić, możecie się rozejść, albo może zachorować.. Dostajesz pracę, nie należy się marwic, że mogą Cię zwolnić, firma może ogłosić bankructwo, itp itd.. Trzeba się cieszyc z tego co mamy, bo inaczej, czy w ciąży, czy nie.. Czy z partnerem, czy nie,zawsze będziemy się zamartwiać i gdybać! :)
Oj tak, święte słowa!

Ja o ile dobrze pamiętam, to miałam taką medela calma (czy coś w tym stylu), położne polecały na szkole rodzenia, bo ciężko z niej leci, żeby maluszek się nie przyzwyczaił do pójścia na łatwiznę 😉 Ale pamiętam, że kosztowała chyba z 80 zł 🙈
Wlasnie sprawdzilam ale ten smoczek chyba ciezki do czyszczenia 🙈

reklama
Do góry