reklama
Mikstura
Fanka BB :)
[emoji8]
Czas zakonczyc ten pelen emocji dzien spokojnej nocy
usypialam synka jak mąż wszedł do domu. Tolcio usnął, poszłam do męża i mówię że mnie rozkłada... Pytam czy mnie weźmie jutro taką zasmarkaną... Nic nie powiedział tylko się zaśmiał i zrobił herbatkę poziomkową... Kocha.. ale czy dziecko mi zrobi? Nie wiem [emoji848][emoji6]
Zrobi zrobi przesyłam Ci fluidy. I życzę aby się udało .usypialam synka jak mąż wszedł do domu. Tolcio usnął, poszłam do męża i mówię że mnie rozkłada... Pytam czy mnie weźmie jutro taką zasmarkaną... Nic nie powiedział tylko się zaśmiał i zrobił herbatkę poziomkową... Kocha.. ale czy dziecko mi zrobi? Nie wiem [emoji848][emoji6]
bleucoco
Hahaha ❤❤❤ Zawsze możecie tyłem, nie będzie widział smarkówusypialam synka jak mąż wszedł do domu. Tolcio usnął, poszłam do męża i mówię że mnie rozkłada... Pytam czy mnie weźmie jutro taką zasmarkaną... Nic nie powiedział tylko się zaśmiał i zrobił herbatkę poziomkową... Kocha.. ale czy dziecko mi zrobi? Nie wiem [emoji848][emoji6]
bleucoco
Mi to po głowie od wczoraj chodzi burger z wołowinką dobrze wysmażoną i kapustą kimchi ☹Co jak co ale frytki ze śledziem w śmietanie to mistrzostwo
Verona26
O matko[emoji33][emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23] hahaha
Co jak co ale frytki ze śledziem w śmietanie to mistrzostwo
Verona26
Hahaha zawsze jest jakaś opcja [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173][emoji173][emoji173] Zawsze możecie tyłem, nie będzie widział smarków [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
HappyBabyMama
Bardzo dobrze ze posluchalam madrych ludzi. Bo ten stres by mnie wykonczyl dzisiejszy. Jestem juz spokojna przedewszystkim
Gratuluje ci bardzo Jak sue z tym czujesz?