reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Tylko jak chcesz karmić piersią to butle próbuj dopiero jak Ci się laktacja unormuje i nauczycie się siebie nawzajem [emoji846]
To , ze moja mała nie wzięła butli do ust nawet z moim mlekiem zrobiło ze mnie niejako jej więźnia. Przy drugim będę robią tak zeby jednak z butli umiał/umiała pic bo są różne sytuacje, czasem kryzysowe i to ważne zeby jednak ktoś mógł w razie co nakarmić dziecko
Ja studiowałam i odkad synek miał kilka dni zostawał z tatusiem/teściowa i pięknie wcinał moje mleko z butli, także polecam, bo to był mega komfort psychiczny.. Ale jak miał z 9 miesięcy to się wycwanil i butli już nie wziął 😂

Fotki :)
20200218_210040.jpeg
20200218_210101.jpeg
20200218_210121.jpeg
20200218_210141.jpeg

Dobra weszlam do domu wiec wam pisze i wrzucam fotki.

Moje obliczenia sie zgadzaly. Mamy jeden dzien roznicy wiec jest idealnie. Serduszko bije 129 bpm. Wg usg 7t0d.

CRL 0.81 cm

Zdjecia obrobie to wrzuce.

Ohh jak cudownie [emoji7][emoji7][emoji7] tak się cieszę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
A tamtego lekarza w kosmos trzeba wysłać

reklama
Do góry