Rudaa94
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja studiowałam i odkad synek miał kilka dni zostawał z tatusiem/teściowa i pięknie wcinał moje mleko z butli, także polecam, bo to był mega komfort psychiczny.. Ale jak miał z 9 miesięcy to się wycwanil i butli już nie wziąłTylko jak chcesz karmić piersią to butle próbuj dopiero jak Ci się laktacja unormuje i nauczycie się siebie nawzajem [emoji846]
To , ze moja mała nie wzięła butli do ust nawet z moim mlekiem zrobiło ze mnie niejako jej więźnia. Przy drugim będę robią tak zeby jednak z butli umiał/umiała pic bo są różne sytuacje, czasem kryzysowe i to ważne zeby jednak ktoś mógł w razie co nakarmić dziecko
Przecież wiedziałam że jest wszystko dobrze to dziad ochydny![emoji2356][emoji2356] I ciąża pojedyncza? Nie ma dwóch zarodków? [emoji23][emoji23][emoji23]
Co Ty mowisz? Ten zwykły buczący microlife to była jedyna rzecz oprócz cycka przy której Antoś usypiał [emoji6]
A to cwaniak!!Ja studiowałam i odkad synek miał kilka dni zostawał z tatusiem/teściowa i pięknie wcinał moje mleko z butli, także polecam, bo to był mega komfort psychiczny.. Ale jak miał z 9 miesięcy to się wycwanil i butli już nie wziął
HahaMoja jakaś dzika jest od urodzenia [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobra weszlam do domu wiec wam pisze i wrzucam fotki.
Moje obliczenia sie zgadzaly. Mamy jeden dzien roznicy wiec jest idealnie. Serduszko bije 129 bpm. Wg usg 7t0d.
CRL 0.81 cm
Zdjecia obrobie to wrzuce.
Ale suuuper!! Dobrze ze poszłaśPojedyncza. Karta ciazy tez juz jest