Qwertyy77
Fanka BB :)
Twaróg ze śmietana i czymś tam jeszCeA co to gzik? [emoji848][emoji848][emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twaróg ze śmietana i czymś tam jeszCeA co to gzik? [emoji848][emoji848][emoji848]
Następnym razem się uda, na pewno! Te egzaminy są totalnie nieżyciowe, no ale przeżyć trzeba. Przeraża mnie trochę ten maraton kilkudniowy po 8 godzin dziennie, bo 6 samego pisania plus jakieś 2 organizacyjne, ale jakoś trzeba to przezyć i mieć już tę pełnię uprawnień zawodowych Trzymam kciuki!
Myślę, że to hormony. Ja na razie miałam taki jeden/dwa dni. Totalne zrezygnowanie i że wszystko będzie źle. Trzeba myśleć pozytywnie. Oczywiście wszystkie wiemy jakie ryzyka nosi za sobą w sumie cała ciąża, a nie tylko I trymestr, po porodzie też różne rzeczy się zdarzają, potem o dziecko też wiecznie się zamartwiamy jako rodzice, ale może warto trochę to zamartwianie przygasić i żyć tym co jest teraz: teraz jest dobrze, nie mam plamień, czekam na USG za dwa tygodnie, czuję się dobrze, więc teraz jestem zadowolona i spokojna. Jak coś się wydarzy, to wtedy stawię temu czoła. Tak chyba jest zdrowiej dla dzidziusiaCzekam na naszą @Rudaa94 i cały czas odswiezam wątek
Ja mam dziś nie za dobry humor tzn myśli takie głupie ze a nie wiem czy chce być w ciąży a jak się znowu coś stanie to na nowo przeżywać to wszystko . Miałam dzwonić juz poinformować o ciąży moje GP przychodnie bo oni chcą wiedzieć od samego początku żeby mi dać wcześniejszy scan bo chcą kontrolować od samego początku i jakoś boje się tam zadzwonić juz się zamierzam 4dzien i nie mam weny tam dzwonić .
Nie wiem czy to hormony czy co ale zaczynam wątpić we wszystko smutno mi tak ze szok .
Oj na pewno zadomowiła!@verona , @Rudaa94 cieszę się, ze jesteście już po wizycie. @Verona26 megaże widziałaś serduszko cudownie... mam nadzieję @Rudaa94 ,że wszystko w porządku tak musi być ❤
Ja mam jutro wizytę...trzymajcie kciuki tak sie denerwuje... wiem ,ze nic nie zobaczę na usg...Ale mam nadzieję, ze dzidzia zadomowiła się tak gdzie trzeba.
To jak na marzec to naucz malucha pic z butli jak będziesz karmiła piersią. Serio. Taka moja dobra rada. Moja do 10 mz nie wypiła z butli nic, ani mm, ani mojego mleka.. przez co byłam po prostu uwiązana.
Będę miała przerwy na karmienie tak czy siak, jakoś w miarę OK jest to zrobione, tylko wniosek trzeba złożyć Ale tak czy siak, masz rację, będziemy próbować butlę!To jak na marzec to naucz malucha pic z butli jak będziesz karmiła piersią. Serio. Taka moja dobra rada. Moja do 10 mz nie wypiła z butli nic, ani mm, ani mojego mleka.. przez co byłam po prostu uwiązana.
Mam nadzieję...Oj na pewno zadomowiła!
Zadomowiła się na pewno a na USG zobaczysz czarną plamkę, więc wcale nie takie nic@verona , @Rudaa94 cieszę się, ze jesteście już po wizycie. @Verona26 megaże widziałaś serduszko cudownie... mam nadzieję @Rudaa94 ,że wszystko w porządku tak musi być ❤
Ja mam jutro wizytę...trzymajcie kciuki tak sie denerwuje... wiem ,ze nic nie zobaczę na usg...Ale mam nadzieję, ze dzidzia zadomowiła się tak gdzie trzeba.
U mojego gina jak w zegarku mi sie czescuej zdarzy spoznic na wizyte niz jemu opoznic sie w pacjentkach