reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Będzie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173] Zobaczysz jutro takie piękne zdjęcie jak ja [emoji7] Ale teraz mega schizowalam
@verona , @Rudaa94 cieszę się, ze jesteście już po wizycie. @Verona26 megaże widziałaś serduszko cudownie... mam nadzieję @Rudaa94 ,że wszystko w porządku tak musi być [emoji173]
Ja mam jutro wizytę...trzymajcie kciuki tak sie denerwuje... wiem ,ze nic nie zobaczę na usg...Ale mam nadzieję, ze dzidzia zadomowiła się tak gdzie trzeba.

Będzie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173] Zobaczysz jutro takie piękne zdjęcie jak ja [emoji7] Ale teraz mega schizowalam
@Nadzieja29 chyba ma jeszcze za wcześnie na taki obraz USG bo jest mniej więcej tak jak ja? Skończony 5 tydzień, rozpoczynany 6? To raczej tylko czarna plameczka na monitorze, ale kto wie, może jak sprzęt dobry, to będzie coś w tej kropeczce :) Ja akurat byłam 4t5d więc nie było szans na widoczny zarodek :)

Będę miała przerwy na karmienie tak czy siak, jakoś w miarę OK jest to zrobione, tylko wniosek trzeba złożyć :) Ale tak czy siak, masz rację, będziemy próbować butlę!

Tylko jak chcesz karmić piersią to butle próbuj dopiero jak Ci się laktacja unormuje i nauczycie się siebie nawzajem [emoji846]
To , ze moja mała nie wzięła butli do ust nawet z moim mlekiem zrobiło ze mnie niejako jej więźnia. Przy drugim będę robią tak zeby jednak z butli umiał/umiała pic bo są różne sytuacje, czasem kryzysowe i to ważne zeby jednak ktoś mógł w razie co nakarmić dziecko

To mnie tez rozłożyło i co? I chyba zaskoczyło. A tak się zle czułam, ze nie miewałam siły poprawić po pozytywnym teście...
Tylko w dzień pozytywu? Czy wczesniej też dzialaliscie? Ja chyba przed będę się musiała wstrzymać żeby zbierać siły na pozytywa. Jestem taka zła przez to chorobsko że nie wiem

Zadomowiła się na pewno a na USG zobaczysz czarną plamkę, więc wcale nie takie nic :)
Kurczę ...mam nadzieję, ze mój kropek tam jest albo kropki 😂😊😊😊 z synem to w 8 tyg byłam I serduszko pięknie bilo... A teraz to się za szybko wybieram...Ale miałam dziwne cykle ostatnio...zawsze 28 dniowe ...A teraz ostanio grudzień i styczeń 26...W styczniu mialam bardzo slaby okres...Byłam u gina... pod koniec tego owegoo okresu i niby wszystko ok... nie wiem czy owu była wcześniej...? Bo nie baraszkowalismy często to było tylko 3 razy...Z tym ze pod koniec tego okresu było te teges I później jakoś...Ale nie czułam owulacji wcale...I teraz sama nie wiem jak to jest... jutro się dowiem

Tylko polecam taki typu Mesh / jest cuchy j tka mikrongeilkq. Niemowlak się nie boi,, ale w nim nie można nebu dose. Do tego inny potrzebny. Ja mam dwa ten mesh microlife i drugi tez microlife taki większy głośny z nebulizatorem. Nie ma szans żebym małej inhalacje tym normalnym zrobiła. Zarówno jeden jak i drugi maja w zestawie maseczki dla dorosłych i dla dzieci
Co Ty mowisz? Ten zwykły buczący microlife to była jedyna rzecz oprócz cycka przy której Antoś usypiał [emoji6]

reklama
@Nadzieja29 chyba ma jeszcze za wcześnie na taki obraz USG bo jest mniej więcej tak jak ja? Skończony 5 tydzień, rozpoczynany 6? To raczej tylko czarna plameczka na monitorze, ale kto wie, może jak sprzęt dobry, to będzie coś w tej kropeczce :) Ja akurat byłam 4t5d więc nie było szans na widoczny zarodek :)
Dokładnie tak... niby 5t2d...eh...mam nadzieję, ze kropek będzie

Do góry