bleucoco
Fanka BB :)
Ja z Ciąża+ Ale trochę mało informacji jak na mój gust.Z jakiej aplikacji ciazowe korzystacie?? Preglife ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z Ciąża+ Ale trochę mało informacji jak na mój gust.Z jakiej aplikacji ciazowe korzystacie?? Preglife ??
@verona , @Rudaa94 cieszę się, ze jesteście już po wizycie. @Verona26 megaże widziałaś serduszko cudownie... mam nadzieję @Rudaa94 ,że wszystko w porządku tak musi być [emoji173]
Ja mam jutro wizytę...trzymajcie kciuki tak sie denerwuje... wiem ,ze nic nie zobaczę na usg...Ale mam nadzieję, ze dzidzia zadomowiła się tak gdzie trzeba.
@Nadzieja29 chyba ma jeszcze za wcześnie na taki obraz USG bo jest mniej więcej tak jak ja? Skończony 5 tydzień, rozpoczynany 6? To raczej tylko czarna plameczka na monitorze, ale kto wie, może jak sprzęt dobry, to będzie coś w tej kropeczce Ja akurat byłam 4t5d więc nie było szans na widoczny zarodekBędzie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173] Zobaczysz jutro takie piękne zdjęcie jak ja [emoji7] Ale teraz mega schizowalam
Będę miała przerwy na karmienie tak czy siak, jakoś w miarę OK jest to zrobione, tylko wniosek trzeba złożyć Ale tak czy siak, masz rację, będziemy próbować butlę!
Tylko w dzień pozytywu? Czy wczesniej też dzialaliscie? Ja chyba przed będę się musiała wstrzymać żeby zbierać siły na pozytywa. Jestem taka zła przez to chorobsko że nie wiemTo mnie tez rozłożyło i co? I chyba zaskoczyło. A tak się zle czułam, ze nie miewałam siły poprawić po pozytywnym teście...
Kurczę ...mam nadzieję, ze mój kropek tam jest albo kropki z synem to w 8 tyg byłam I serduszko pięknie bilo... A teraz to się za szybko wybieram...Ale miałam dziwne cykle ostatnio...zawsze 28 dniowe ...A teraz ostanio grudzień i styczeń 26...W styczniu mialam bardzo slaby okres...Byłam u gina... pod koniec tego owegoo okresu i niby wszystko ok... nie wiem czy owu była wcześniej...? Bo nie baraszkowalismy często to było tylko 3 razy...Z tym ze pod koniec tego okresu było te teges I później jakoś...Ale nie czułam owulacji wcale...I teraz sama nie wiem jak to jest... jutro się dowiemZadomowiła się na pewno a na USG zobaczysz czarną plamkę, więc wcale nie takie nic
Co Ty mowisz? Ten zwykły buczący microlife to była jedyna rzecz oprócz cycka przy której Antoś usypiał [emoji6]Tylko polecam taki typu Mesh / jest cuchy j tka mikrongeilkq. Niemowlak się nie boi,, ale w nim nie można nebu dose. Do tego inny potrzebny. Ja mam dwa ten mesh microlife i drugi tez microlife taki większy głośny z nebulizatorem. Nie ma szans żebym małej inhalacje tym normalnym zrobiła. Zarówno jeden jak i drugi maja w zestawie maseczki dla dorosłych i dla dzieci
Kochana Ty masz starszą ciążę ,ale mam nadzieję że zobaczę chociaż kropka mojego i tam w domku gdzie trzeba ...Będzie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173] Zobaczysz jutro takie piękne zdjęcie jak ja [emoji7] Ale teraz mega schizowalam
Dokładnie tak... niby 5t2d...eh...mam nadzieję, ze kropek będzie@Nadzieja29 chyba ma jeszcze za wcześnie na taki obraz USG bo jest mniej więcej tak jak ja? Skończony 5 tydzień, rozpoczynany 6? To raczej tylko czarna plameczka na monitorze, ale kto wie, może jak sprzęt dobry, to będzie coś w tej kropeczce Ja akurat byłam 4t5d więc nie było szans na widoczny zarodek