reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Dzięki! Zapisałam nazwę :)

Tylko polecam taki typu Mesh / jest cuchy j tka mikrongeilkq. Niemowlak się nie boi,, ale w nim nie można nebu dose. Do tego inny potrzebny. Ja mam dwa ten mesh microlife i drugi tez microlife taki większy głośny z nebulizatorem. Nie ma szans żebym małej inhalacje tym normalnym zrobiła. Zarówno jeden jak i drugi maja w zestawie maseczki dla dorosłych i dla dzieci

Tak, teraz od jakiegoś czasu coś się pozmieniało, że już to nadpłacanie składek się nie opłaca 😂 Ale tak czy siak ZUS oczywiście szuka oszczędności i grzebie nawet u tych co kiedyś tak robili, a kiedyś no niestety, była luka w prawie i cwani to wykorzystali i bardzo dobrze, bo to śmiech na sali, że kobieta na działalności, jak np. prawnik, która jest na działalności, ale de facto pracuje w firmie normalnie i jak nie pracuje to nie ma kasy, i dają jej macierzyński minimalny 1.000 zł bo załóżmy zaszła w ciąże na małym ZUSie a biorą pod uwagę wysokość składki. Zresztą przy dużym ZUSie to też są grosze. Traktowanie kobiet zatrudnionych na B2B na działalności, kfóre tak naprawdę nie mają swojej firmy, która sama na nich zarabia, to jest jakiś okropny żart!! Ale pewnie niestety nigdy się to nie zmieni :(
Kochana oj może się zmienić na gorsze 🤣

Tylko polecam taki typu Mesh / jest cuchy j tka mikrongeilkq. Niemowlak się nie boi,, ale w nim nie można nebu dose. Do tego inny potrzebny. Ja mam dwa ten mesh microlife i drugi tez microlife taki większy głośny z nebulizatorem. Nie ma szans żebym małej inhalacje tym normalnym zrobiła. Zarówno jeden jak i drugi maja w zestawie maseczki dla dorosłych i dla dzieci
Super sprawa, na pewno trzeba będzie kupic!

Czekam na naszą @Rudaa94 i cały czas odswiezam wątek
Ja mam dziś nie za dobry humor tzn myśli takie głupie ze a nie wiem czy chce być w ciąży a jak się znowu coś stanie to na nowo przeżywać to wszystko . Miałam dzwonić juz poinformować o ciąży moje GP przychodnie bo oni chcą wiedzieć od samego początku żeby mi dać wcześniejszy scan bo chcą kontrolować od samego początku i jakoś boje się tam zadzwonić juz się zamierzam 4dzien i nie mam weny tam dzwonić .
Nie wiem czy to hormony czy co ale zaczynam wątpić we wszystko smutno mi tak ze szok .

reklama
Do góry