reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ja jestem dziwna bo ogladam tureckie hahaha [emoji23][emoji23] I nie te w TVP tylko w necie. Dużo już języka się nauczyłam hahaha [emoji23][emoji23][emoji16]
O to ja nie serialowa. Przynajmniej mniej typowa.

Ja uwielbiam humor angielski więc czasem się naoglądam "Co ludzie powiedzą?", "Allo, allo" albo po prostu Monthy Pythona. W sumie kiedyś był jeszcze serial "MASH", dawno nie widziałam. Może gdzieś wygooglam.

reklama
Serio? Ale dalej zależne od dochodu?
Już dziewczyny później sprostowały, że to stary wprowadził mnie w błąd, bo stwierdził, że „już nie ma becikowego”, a ja nie sprawdzałam tego bo jeszcze za wcześnie, a dla niego to oznaczało, że my mamy za duże dochody żeby je dostać, więc będziemy wnioskować o jakieś produkty od miasta 😂

Ahahaha padłam, rzęsy odpadną od inhalacji? [emoji23]
No inhalacja to para, a para rozpuszcza klej od sztucznych rzęs, tak mówią kosmetyczki, że nie można robić parówek (w przypadku takich typowych z głową pod ręcznikiem), ale nie w przypadku specjalnego inhalatora, ktôrego nie mam. Nie wiem co w tym tak zabawnego :)

Ja już schize of course choć lekarz mnie informował że robił cytologia więc mogę dziś płamic, i to nie ciąża plami Ale ja już mam wkręty [emoji2356][emoji2356][emoji2356]

Poznańskie danie gzik z pyrami [emoji23][emoji23][emoji23] A z ej mieszkam.juz na pograniczu Kujaw z Wielkopolska także to jem [emoji23][emoji23][emoji23]
A ja musiałam sprawdzić co to gzik :D czy to istnieje, czy tylko w Twoim słowniku :D ale jest, istnieje.. Haha. W życiu nie spotkałam się z tą nazwą :)

reklama
Do góry