Slicznie dziekujemusisz ściągnąć program
qBittorrent
póżniej jak już śiągniesz wchodzisz na stronę Link do: RARBG Rarbg Index page wybierasz tv szhows po prawej stronie w lupkę wpisujesz greys anatony, szukasz odcinka który Cię interesuje klikasz w niego póżniej we flagę oooo tu jak na zdjęciu i się ściąga Zobacz załącznik 1082262
reklama
Serio? Ale dalej zależne od dochodu?Nie ma już becikowego. Zgłasza się po produkty. W Waw tak jest przynajmniej, o ile rodzice rozliczają PIT w Waw. Dostają wtedy równowartość 1 tys.-1,5 tys. w pieluchach i produktach. Tak w lipcu 2019 moi znajomi dostali już a nie becikowe.
Ahahaha padłam, rzęsy odpadną od inhalacji? [emoji23]
Muszę coś wykombinować... Może to spróbuję. Tylko mam sztuczne rzęsy, to inhalacja z garnka odpada bo mi wypadną XD Noce są najgorsze, a nie można używać xylometazolinu podobno Niby wypowiadały się kobiety, że używały i nic się nie stało no ale boję się trochę
Jesteś już po zawodowym czy w czasie aplikacji?Jestem prawnikiem, więc nie muszę sprawdzać Wiem jakie są przepisy. A zwolnienie lekarskie jest albo z powodu choroby 80% i wtedy są konkretne zalecenia np. nakaz siedzenia w domu (ja tak miałam przy chorobie zakaźnej) lub brak nakazu siedzenia w domu/leżenia (miałam tak po chorobie zakaźnej gdzie lekarz kazała mi wychodzić z domu na spacery żeby się uodparniać). Druga grupa zwolnień to 100% i to jest zwolnienie z powodu ciąży, a nie z powodu choroby i jest inny kod na to. Zależy kto jakie zwolnienie bierze.
We wczesnych ciążach w I trymestrze kobiety zwykle biorą zwolnienie chorobowe a nie ciążowe czyli 80% a nie 100%, bo mimo iż pracodawca nie widzi przyczyny zwolnienia, to jeśli zobaczy płatność 100%, to od razu będzie wiedział, że to ciąża, a sporo z nas nie chce ujawniać tego tak wcześnie z uwagi na ryzyko poronienia. Dlatego ja w przychodni pisałam oświadczenie o rezygnacji z kodu ciążowego 100% i miałam wystawione normalne zwolnienie z powodu choroby na 80%, gdzie jako chorobę ginekolog wpisała "ciąża" i mi o tym powiedziała.
PS ZUS najchętniej odebrałby wszystko i wszystkim Ale na jego nieszczęście praktyka wygląda inaczej. Popularne jest nawet odbieranie matkom zasiłku, które krótko po podwyżce lub zmianie umowy np. zlecenie na umowę o prace zaszły w ciążę, bo rzekomo wyłudzają świadczenia. Nawet Sąd Najwyższy wypowiadał się, że świadczenia są po to, aby z nich korzystać, a matkom należą się świadczenia.
Witam koleżankę po fachu
Qwertyy77
Fanka BB :)
Ja pierwsze co pamiętam jeśli chodzi o nasza Veronke to jak napisała dawno temu "ja Radek mam raczej regularne miesiaczki".. A ja se myślę to tu chłopy też się udzielają?! Po chwili zczailam, że to miało być "raczej"Najlepszy i tak było będzie co będzie nawet mintaj [emoji23]
Verona26
Muszę obczaić [emoji16][emoji16][emoji2955]
Greys Anatomy
Verona26
To jest najlepsze!!! [emoji23][emoji23] wszyscy pisze że słownik zmienia Ale przynajmniej ciekawe rzeczy z tego wychodzą A każdy i tak się o co loto [emoji23][emoji23][emoji23]
Co jest najlepsze Verony słownik tak zmienia ale i tak każdy kuma o co chodzi [emoji23][emoji23][emoji23]
O matko! Przez chwile myślałam, że czytam o moim mężuNajgorsze jest to że owu się zbliża a mnie rozkłada coraz bardziej. Muszę się naćpać jakiś leków, bo inaczej nici z przytulanek. Mąż jest racjonalny dla niego ominięcie owu przez moją chorobę bedzie najwłaściwsze... Jak on niczego nie rozumie, niczego [emoji6]
reklama