reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Mi stary ściągnął na pendrive, ale w jaki sposób i na jakiej stronie to nie wiem :D Nie wnikam haha :D Podłączam sobie do TV pendrive i jadę :D hehe Tym razem obiecałam sobie, że nie przestanę oglądać jak Derek zginie XDDDDD
A czy moglabys podpytac szanownego męża skad sciaga bede bardzo wdzieczna plizzzzz😊

Najgorsze jest to że owu się zbliża a mnie rozkłada coraz bardziej. Muszę się naćpać jakiś leków, bo inaczej nici z przytulanek. Mąż jest racjonalny dla niego ominięcie owu przez moją chorobę bedzie najwłaściwsze... Jak on niczego nie rozumie, niczego [emoji6]

Ja mam jakiś z apteki no name to ma dwie maseczki, dla dorosłych i dzieci :) Ale wiem, że są jeszcze jakieś ze smoczkami czy Bóg wie czym [emoji23]
A są takie uniwersalne? Pewnie mają końcówki do dokupienia co nie? Jeju jestem taka nieogarnięta w tych wszystkich tematach, jak już usłyszymy serduszko, to będę się we wszystkim edukować :D

ja z torrentów ściągam, poł minuty i odcinek jest ;) polecam, niigdy tylko nie można polskich rzeczy bo się twórcy potrafią dowalić, to jest jedyny serial który ściągam, wszystko inne jest na netflixach czy hbo go, a tego nigdzie nie ma
Czy wyjde na glupia blondynke jal zapytam co to sa torenty bo ja w internetach srwdnio oblatana jestem🙈

Uw
Ja jak będę się gorzej czuć to chyba zrobię taką [emoji1787]
Albo szanownego małżonka poproszę, chociaż on raczej zup nie robi.. tylko meksykanską. Zwykle zostawia żonie do zrobienia [emoji6]Zobacz załącznik 1082252
Uwielbiam zupki chińskie/błyskawicznie, ale nie jem tego, bo nie zdrowe.. Choć teraz bym taka wciągnęła 😍😍

No gdzie?? Derek i takie świństwo??
Bo podobno Shonda Rhimes chciała najpierw, żeby Derek odszedł od Meredith i zniknął z miasta i serialu jak Dempsey zdecydował się odejść z serialu, ale potem uznała, że Derek był za dobry, żeby zrobić coś takiego i że jedyną opcją jest śmierć. Tylko czemu taka głupia!! XDD

Czy wyjde na glupia blondynke jal zapytam co to sa torenty bo ja w internetach srwdnio oblatana jestem🙈
musisz ściągnąć program
qBittorrent
póżniej jak już śiągniesz wchodzisz na stronę Link do: RARBG Rarbg Index page wybierasz tv szhows po prawej stronie w lupkę wpisujesz greys anatony, szukasz odcinka który Cię interesuje klikasz w niego póżniej we flagę oooo tu jak na zdjęciu i się ściąga :)
1582051413883.png

reklama
Do góry