reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Tak mam 😀 taki aerozol do nosa z firmy p r e n a l e n I niestety inhalacje - piszę niestety bo ja nienawidzę tego robić.
Muszę coś wykombinować... Może to spróbuję. Tylko mam sztuczne rzęsy, to inhalacja z garnka odpada bo mi wypadną XD Noce są najgorsze, a nie można używać xylometazolinu podobno :( Niby wypowiadały się kobiety, że używały i nic się nie stało no ale boję się trochę

Racja!!! Gorzej jak ktoś ma ciężką sytuacje materialną i nie może walczyć bo musi żyć 🙁 zresztą mało komu chce się później po sadach ciągać. Tym bardziej, że jak się dzwoni do ZUSu to się dostaje bardzo jasno określone wytyczne (zakazy).
Bardziej to kwestia długości tych postępowań, aniżeli ciągania po sądach, bo dużo chodzenia w tych sprawach to nie ma. Ale wiadomo, ten czas powinien być spokojny a nie wypełniony walką o to co nam się należy.

Z własnego doświadczenia wiem, że kontrolę miały osoby z mojego otoczenia, które pracują właśnie w małej firmie. Ja ani żadna z moich koleżanek kontroli nie miała, a pracujemy w dużej korporacji. Chyba, że pracodawca 'naśle' na kogoś zus.
Tak, też tak myślę. Moi znajomi pracują w korporacjach i nigdy żadnych kontroli w stolicy nie mieli. Wiadomo, nie wstawia się zdjęć na Facebooka czy instagrama z basenu na wczasach na L4, ale też nie siedziały w domu non stop tylko żyły normalnie.

W ogóle mnie Antek rozwalił dzisiaj. Mówię do niego w przedszkolu- synu, powiedz mi czy może być na obiad rybki i frytki bo mama się źle czuje i nie chce mi się gotować. Na co Antek - ja chcę ogórkową!
Już się mojemu dziecku poprzestawiały od nadmiaru [emoji1787] obiecałam że jutro zrobię bo i tak planowałam

Wow dziewczyny ale piszecie, cały dzień w robocie próbuje nadrobić i dopiero teraz dobrnęłam do końca [emoji28]
Z tym l4 i zusem w ciąży to jest masakra i strach. U mnie domofon nie działa więc jak się dostaną? [emoji28]
Ja polecam produkty od mama ginekolog, mają też koszule nocne, do porodu, po porodzie, ubranka dla dzieci i wiele innych [emoji846]
U mnie jak nigdy wcześniej od wczoraj jakiś śluz wypływa, zazwyczaj miałam od 15 dc około, chyba czas zacząć działać bardziej. Robię testy owu, ciekawe czy coś mi tym razem wyjdzie i chyba muszę się umówić do gina szybciej niż w 19 dc.
Verona gratuluję, ruda trzymam kciuki, wszystko będzie na pewno dobrze. Wiola jesteś super naszą wszystko wiedzacą i psychologiem [emoji3] i miło mi że Dwa+trzy utknęłam w pamięci [emoji8]
U mnie też domofon nie działa! Haha! Więc według nich ciągle by mnie nie było :D

reklama
Do góry