Mimi94
Fanka BB :)
Wczoraj miałam 18mm więc dzisiaj jest szansa, że pęknieJa tak miałam w poprzedniej ciąży. Bolał mnie lewy jajnik a gin do mnie,,. ze owu była z prawego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj miałam 18mm więc dzisiaj jest szansa, że pęknieJa tak miałam w poprzedniej ciąży. Bolał mnie lewy jajnik a gin do mnie,,. ze owu była z prawego
Co jest najlepsze Verony słownik tak zmienia ale i tak każdy kuma o co chodziVerona ale to nie wpływa dobrze na malucha! Lekarz powiedział że okej znaczy że okej i tylko się cieszyć a nie analizować
Współczuję W moim otoczeniu na szczęście nikomu nic takiego się nie przydarzyło, więc pewnie nie będę schizować, że coś się stanieJa też nie słyszałam. Póki nie wróciłam z córką do szpitala z gronkowcem [emoji23]
Muszę coś wykombinować... Może to spróbuję. Tylko mam sztuczne rzęsy, to inhalacja z garnka odpada bo mi wypadną XD Noce są najgorsze, a nie można używać xylometazolinu podobno Niby wypowiadały się kobiety, że używały i nic się nie stało no ale boję się trochęTak mam taki aerozol do nosa z firmy p r e n a l e n I niestety inhalacje - piszę niestety bo ja nienawidzę tego robić.
Bardziej to kwestia długości tych postępowań, aniżeli ciągania po sądach, bo dużo chodzenia w tych sprawach to nie ma. Ale wiadomo, ten czas powinien być spokojny a nie wypełniony walką o to co nam się należy.Racja!!! Gorzej jak ktoś ma ciężką sytuacje materialną i nie może walczyć bo musi żyć zresztą mało komu chce się później po sadach ciągać. Tym bardziej, że jak się dzwoni do ZUSu to się dostaje bardzo jasno określone wytyczne (zakazy).
Jego śmierć była tak głupia, że też się obraziłam na ten serial Stąd ta przerwa ale chciałabym wrócićGreys Anatomy
Tak, też tak myślę. Moi znajomi pracują w korporacjach i nigdy żadnych kontroli w stolicy nie mieli. Wiadomo, nie wstawia się zdjęć na Facebooka czy instagrama z basenu na wczasach na L4, ale też nie siedziały w domu non stop tylko żyły normalnie.Z własnego doświadczenia wiem, że kontrolę miały osoby z mojego otoczenia, które pracują właśnie w małej firmie. Ja ani żadna z moich koleżanek kontroli nie miała, a pracujemy w dużej korporacji. Chyba, że pracodawca 'naśle' na kogoś zus.
U mnie też domofon nie działa! Haha! Więc według nich ciągle by mnie nie byłoWow dziewczyny ale piszecie, cały dzień w robocie próbuje nadrobić i dopiero teraz dobrnęłam do końca [emoji28]
Z tym l4 i zusem w ciąży to jest masakra i strach. U mnie domofon nie działa więc jak się dostaną? [emoji28]
Ja polecam produkty od mama ginekolog, mają też koszule nocne, do porodu, po porodzie, ubranka dla dzieci i wiele innych [emoji846]
U mnie jak nigdy wcześniej od wczoraj jakiś śluz wypływa, zazwyczaj miałam od 15 dc około, chyba czas zacząć działać bardziej. Robię testy owu, ciekawe czy coś mi tym razem wyjdzie i chyba muszę się umówić do gina szybciej niż w 19 dc.
Verona gratuluję, ruda trzymam kciuki, wszystko będzie na pewno dobrze. Wiola jesteś super naszą wszystko wiedzacą i psychologiem [emoji3] i miło mi że Dwa+trzy utknęłam w pamięci [emoji8]
Jego śmierć była tak głupia, że też się obraziłam na ten serial Stąd ta przerwa ale chciałabym wrócić