reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Ja jutro będę robić [emoji23] Tylko mam w planach zrobić z pulpetami, nie wiem, czy nie zaburze pracy plemników [emoji1787]
W ogóle mnie Antek rozwalił dzisiaj. Mówię do niego w przedszkolu- synu, powiedz mi czy może być na obiad rybki i frytki bo mama się źle czuje i nie chce mi się gotować. Na co Antek - ja chcę ogórkową!
Już się mojemu dziecku poprzestawiały od nadmiaru [emoji1787] obiecałam że jutro zrobię bo i tak planowałam
bleucoco
To polecam, za kolejnym razem ma się większy dystansJego śmierć była tak głupia, że też się obraziłam na ten serial Stąd ta przerwa ale chciałabym wrócić
Mikstura
Ja czasami miałam taką myśl, jak siedziałam w basenie w ogródku, że jakby teraz ktoś przyjechał to ładnie by to wyglądało [emoji23]
A apropo zwolnien to nie miałam takiego problemu w ciąży z Antkiem. Przesiedziałam połowę u rodziców. Jeździłam na wakacje... Nawet przez myśl mi nie przemknęło że nie mogę. Serio
bleucoco
Bo podobno Shonda Rhimes chciała najpierw, żeby Derek odszedł od Meredith i zniknął z miasta i serialu jak Dempsey zdecydował się odejść z serialu, ale potem uznała, że Derek był za dobry, żeby zrobić coś takiego i że jedyną opcją jest śmierć. Tylko czemu taka głupia!! XDDHahaha co prawda to prawda, zagraniczna odpowiedź na śmierć Hanki Mostowiak [emoji23]
Mikstura
To musisz zainwestować w inhalator Przy dziecku też się przyda [emoji6]
Muszę coś wykombinować... Może to spróbuję. Tylko mam sztuczne rzęsy, to inhalacja z garnka odpada bo mi wypadną XD Noce są najgorsze, a nie można używać xylometazolinu podobno Niby wypowiadały się kobiety, że używały i nic się nie stało no ale boję się trochę
Ja jak będę się gorzej czuć to chyba zrobię taką [emoji1787]Ja jutro będę robić [emoji23] Tylko mam w planach zrobić z pulpetami, nie wiem, czy nie zaburze pracy plemników [emoji1787]
Albo szanownego małżonka poproszę, chociaż on raczej zup nie robi.. tylko meksykanską. Zwykle zostawia żonie do zrobienia [emoji6]
bleucoco
No co, relaks i odpoczynek, regeneracja, gdzie tu coś niezgodnego z przeznaczeniem zwolnienia hahaha <3Ja czasami miałam taką myśl, jak siedziałam w basenie w ogródku, że jakby teraz ktoś przyjechał to ładnie by to wyglądało [emoji23]
bleucoco
Ojć dziewczyny tak marudziłam, że nie mam jeszcze typowych objawów ciąży, a tu rzeczywisty 6 tydzień zaczęty (wg ginekologa to 5 skończony i 0 dni z szóstego XD), a tu nagle... Piszę piszę tutaj i ... Ajej... Tak nagle... XD Czy rozwinie się dalej...?
reklama
Dwa+Trzy
Fakt, w drugiej ciąży dość późno poszłam na zwolnienie ale na pewno nie analizowałam, czy mogę się wylegiwać na plaży W pierwszej miałam ostro zagrożoną więc od połowy leżałam ale w łóżku.A apropo zwolnien to nie miałam takiego problemu w ciąży z Antkiem. Przesiedziałam połowę u rodziców. Jeździłam na wakacje... Nawet przez myśl mi nie przemknęło że nie mogę. Serio