reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

A apropo zwolnien to nie miałam takiego problemu w ciąży z Antkiem. Przesiedziałam połowę u rodziców. Jeździłam na wakacje... Nawet przez myśl mi nie przemknęło że nie mogę. Serio

reklama
Ja jutro będę robić [emoji23] Tylko mam w planach zrobić z pulpetami, nie wiem, czy nie zaburze pracy plemników [emoji1787]
W ogóle mnie Antek rozwalił dzisiaj. Mówię do niego w przedszkolu- synu, powiedz mi czy może być na obiad rybki i frytki bo mama się źle czuje i nie chce mi się gotować. Na co Antek - ja chcę ogórkową!
Już się mojemu dziecku poprzestawiały od nadmiaru [emoji1787] obiecałam że jutro zrobię bo i tak planowałam

Ja czasami miałam taką myśl, jak siedziałam w basenie w ogródku, że jakby teraz ktoś przyjechał to ładnie by to wyglądało [emoji23]
A apropo zwolnien to nie miałam takiego problemu w ciąży z Antkiem. Przesiedziałam połowę u rodziców. Jeździłam na wakacje... Nawet przez myśl mi nie przemknęło że nie mogę. Serio

Hahaha co prawda to prawda, zagraniczna odpowiedź na śmierć Hanki Mostowiak [emoji23]
Bo podobno Shonda Rhimes chciała najpierw, żeby Derek odszedł od Meredith i zniknął z miasta i serialu jak Dempsey zdecydował się odejść z serialu, ale potem uznała, że Derek był za dobry, żeby zrobić coś takiego i że jedyną opcją jest śmierć. Tylko czemu taka głupia!! XDD

To musisz zainwestować w inhalator:) Przy dziecku też się przyda [emoji6]
Muszę coś wykombinować... Może to spróbuję. Tylko mam sztuczne rzęsy, to inhalacja z garnka odpada bo mi wypadną XD Noce są najgorsze, a nie można używać xylometazolinu podobno :( Niby wypowiadały się kobiety, że używały i nic się nie stało no ale boję się trochę

Ja jutro będę robić [emoji23] Tylko mam w planach zrobić z pulpetami, nie wiem, czy nie zaburze pracy plemników [emoji1787]
Ja jak będę się gorzej czuć to chyba zrobię taką [emoji1787]
Albo szanownego małżonka poproszę, chociaż on raczej zup nie robi.. tylko meksykanską. Zwykle zostawia żonie do zrobienia [emoji6]
Screenshot_20200218-192551.jpeg

Ojć dziewczyny tak marudziłam, że nie mam jeszcze typowych objawów ciąży, a tu rzeczywisty 6 tydzień zaczęty (wg ginekologa to 5 skończony i 0 dni z szóstego XD), a tu nagle... Piszę piszę tutaj i ... Ajej... Tak nagle... XD Czy rozwinie się dalej...? :D

reklama
Fakt, w drugiej ciąży dość późno poszłam na zwolnienie ale na pewno nie analizowałam, czy mogę się wylegiwać na plaży ;) W pierwszej miałam ostro zagrożoną więc od połowy leżałam ale w łóżku.

Do góry