Maxi89
Fanka BB :)
W moim mieście nic nie dająod miasta zazwyczaj dostaje się w wyprawce segregator pediatryczny już o dziecku, ten o ciąży raczej sama kupiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W moim mieście nic nie dająod miasta zazwyczaj dostaje się w wyprawce segregator pediatryczny już o dziecku, ten o ciąży raczej sama kupiła
Wow dziewczyny ale piszecie, cały dzień w robocie próbuje nadrobić i dopiero teraz dobrnęłam do końca [emoji28]
Z tym l4 i zusem w ciąży to jest masakra i strach. U mnie domofon nie działa więc jak się dostaną? [emoji28]
Ja polecam produkty od mama ginekolog, mają też koszule nocne, do porodu, po porodzie, ubranka dla dzieci i wiele innych [emoji846]
U mnie jak nigdy wcześniej od wczoraj jakiś śluz wypływa, zazwyczaj miałam od 15 dc około, chyba czas zacząć działać bardziej. Robię testy owu, ciekawe czy coś mi tym razem wyjdzie i chyba muszę się umówić do gina szybciej niż w 19 dc.
Verona gratuluję, ruda trzymam kciuki, wszystko będzie na pewno dobrze. Wiola jesteś super naszą wszystko wiedzacą i psychologiem [emoji3] i miło mi że Dwa+trzy utknęłam w pamięci [emoji8]
Racja!!! Gorzej jak ktoś ma ciężką sytuacje materialną i nie może walczyć bo musi żyć [emoji853] zresztą mało komu chce się później po sadach ciągać. Tym bardziej, że jak się dzwoni do ZUSu to się dostaje bardzo jasno określone wytyczne (zakazy).
Omg a ja od tamtej pory nie oglądam i nie mogę się przemoc
Trzymam kciuki, żeby oddali co do grosza i to jeszcze z odsetkamiDokładnie, teraz moi znajomi walczą z zusem w takiej sprawie. Dzidzia ma już 5 miesięcy a ona nie dostała ani grosza z zusu, łącznie ponad 36tys
Niestety nie [emoji854] u nas można dostać tylko opierdziel pani w urzędzie przy rejestracji dziecka [emoji1787] żadnych giftow nam Krzyś nasz nie załatwił [emoji6]U nas w Lublinie tez takie można dostać ?
To ja o innych mankamentach nie słyszałam NEVER dlatego nie przyszło mi nawet do głowy nic innegoAle to nie o takich kolegów chodziło.. żółtaczka noworodków jest zjawiskiem fizjologicznym i niezależnym od szpitala
Ja też od tego momentu nie oglądałam, to już nie to samo!!