reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Dzięki bardzo [emoji4]
Wow dziewczyny ale piszecie, cały dzień w robocie próbuje nadrobić i dopiero teraz dobrnęłam do końca [emoji28]
Z tym l4 i zusem w ciąży to jest masakra i strach. U mnie domofon nie działa więc jak się dostaną? [emoji28]
Ja polecam produkty od mama ginekolog, mają też koszule nocne, do porodu, po porodzie, ubranka dla dzieci i wiele innych [emoji846]
U mnie jak nigdy wcześniej od wczoraj jakiś śluz wypływa, zazwyczaj miałam od 15 dc około, chyba czas zacząć działać bardziej. Robię testy owu, ciekawe czy coś mi tym razem wyjdzie i chyba muszę się umówić do gina szybciej niż w 19 dc.
Verona gratuluję, ruda trzymam kciuki, wszystko będzie na pewno dobrze. Wiola jesteś super naszą wszystko wiedzacą i psychologiem [emoji3] i miło mi że Dwa+trzy utknęłam w pamięci [emoji8]

Właśnie najlepsze jest to, ze oni na czas kontroli wstrzymują świadczenia, moja siostra miała kontrolę, to za pierwsze jej wstrzymali, później mieli ileś czasu na rozpatrzenie i ze dwa miesiące kasy nie miała wcale.
Racja!!! Gorzej jak ktoś ma ciężką sytuacje materialną i nie może walczyć bo musi żyć [emoji853] zresztą mało komu chce się później po sadach ciągać. Tym bardziej, że jak się dzwoni do ZUSu to się dostaje bardzo jasno określone wytyczne (zakazy).

Dziewczyny pomocy... Owulacja ma być z prawego jajnika a dzisiaj mnie ciupie po lewej stronie a tam nie ma pecherzyka... Czy jest możliwość że ból idzie na x? Boli lewa strony czyli z prawej jest owulacja?

reklama
Do góry