Ale byś miała podwójną niespodziankę !!!No sprzet ma taki ze nawet ja nic tam nie widzialam. Strasznie niewyrazny. Nawet nie wiem czy szukal serduszka czy nie. Tak jak u dziewczyn na usg widac ze cos jest tak ja tam nic a nic nie widzialam. Powiedzialam jej jakie bety i wgl i ze dobrze ze dzis zrobilam. No i mowila ze spore przyrosty wiec moze rzeczywiscie dwojka ?
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Ja mam tylko 2 , o lasce jeszcze nie chodzę mój pies 4 2+4= 6 a na 2 to 3 Chyba, żeby Kluchę wliczyć ale to i tak wychodzi 2,6666..Pozwol ze porawie bo 3.5 nogi
a to nie hotel ???Uzupelniajac,
Tak wygladaja sale : Zobacz załącznik 1082125
Rudaa94
Wtedy na pewno bym z tego zwolnienia nie wrocila do pracy to po pierwsze a po drugie chyba bysmy u rodzicow pietro wynajeli, bo ja tu srednio to widze. Jedego wozka nie bedzie gdzie postawic
Ale byś miała podwójną niespodziankę !!!
HappyBabyMama
Rudaa94
A to co mi sie z tą 7 ubzduralo ? I jeszcze siedzialam i liczylam [emoji23]
Ja mam tylko 2 , o lasce jeszcze nie chodzę mój pies 4 2+4= 6 a na 2 to 3 Chyba, żeby Kluchę wliczyć ale to i tak wychodzi 2,6666..
Rudaa94
No wlasnie nie. To jest szpital.
a to nie hotel [emoji14] ???
Dwa+Trzy
Nie wiem ale sama zaczęłam analizować skąd to 3,5 haha Jakby się uprzeć to z ogonem może być hahahaA to co mi sie z tą 7 ubzduralo ? I jeszcze siedzialam i liczylam [emoji23]
No ale to właśnie są statystyki haha
bleucoco
No tak, dlatego ja byłam dopiero raz a teraz zastanawiam się czy jeszcze raz pójść czy już do kogoś innego. Za pierwszym razem trudno przewidzieć jaka będzie sytuacja jak lekarz ma co do zasady świetne opinie.No, ale dlatego trzeba znaleźć dobrego lekarza, przecież jest taki wybór, że nie trzeba chodzić do tego pokroju lekarzy, którzy niepotrzebnie straszą..
BTW Właśnie jadę do endo ws. glukozy i insuliny i ona też jest jednocześnie gine. Jak się dobrze będziemy dogadywać to spytam się czy też prowadzi ciąże
reklama
Rudaa94
Moze rzeczywiście ogon policzylam
Nie wiem ale sama zaczęłam analizować skąd to 3,5 haha Jakby się uprzeć to z ogonem może być hahaha
No ale to właśnie są statystyki haha