reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

No sprzet ma taki ze nawet ja nic tam nie widzialam. Strasznie niewyrazny. Nawet nie wiem czy szukal serduszka czy nie. Tak jak u dziewczyn na usg widac ze cos jest tak ja tam nic a nic nie widzialam. Powiedzialam jej jakie bety i wgl i ze dobrze ze dzis zrobilam. No i mowila ze spore przyrosty wiec moze rzeczywiscie dwojka ?
Ale byś miała podwójną niespodziankę :) :)!!!

reklama
No, ale dlatego trzeba znaleźć dobrego lekarza, przecież jest taki wybór, że nie trzeba chodzić do tego pokroju lekarzy, którzy niepotrzebnie straszą..
No tak, dlatego ja byłam dopiero raz a teraz zastanawiam się czy jeszcze raz pójść czy już do kogoś innego. Za pierwszym razem trudno przewidzieć jaka będzie sytuacja jak lekarz ma co do zasady świetne opinie.

BTW Właśnie jadę do endo ws. glukozy i insuliny i ona też jest jednocześnie gine. Jak się dobrze będziemy dogadywać to spytam się czy też prowadzi ciąże :)

reklama
Do góry