reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
No tak, dlatego ja byłam dopiero raz a teraz zastanawiam się czy jeszcze raz pójść czy już do kogoś innego. Za pierwszym razem trudno przewidzieć jaka będzie sytuacja jak lekarz ma co do zasady świetne opinie.

BTW Właśnie jadę do endo ws. glukozy i insuliny i ona też jest jednocześnie gine. Jak się dobrze będziemy dogadywać to spytam się czy też prowadzi ciąże :)
To miałabyś super, 2w1 :)!

Aezu weź mi nie mów :( Ja się nadenerwowałam w zeszły piątek strasznie przez położne i gine. Końcówka 5 tyg? Przyrost bety książkowy? Bez sensu zakładać kartę ciąży! „Proszę pani, przyjdzie pani na USG za 2 tygodnie i wtedy EWENTUALNIE założymy kartę ciąży” - słowa położnych. To jest smiech na sali. Na razie jeszcze tam wrócę na to drugie USG mam nadzieję, że będzie już pewność co do wszystkiego, ale nie wiem czy ta pani ginekolog mi odpowiada. Przemiła aż do bólu, zero konkretów, filozofowanie, za dużo gadania, wszystko „powoli” - kartę ciąży założą mi dopiero po wynikach badań, które zrobię o ile zobaczy serce na USG za dwa tygodnie, czyli wychodzi na to, że potwierdzą mi ciąże prawie w II trymestrze. Skoro do cholery w I trymestrze jest największe ryzyko poronienia, to chyba kurde powinni się nami zajmować? Od czegoś przecież są? Ech...

Standardem jest zakładanie karty ciąży dopiero jak widać serduszko, i gdyby było serduszko a karty byk nie założyli zmieniłabym lekarza

Dozbieram i doplace :) ale chociaz poczuje sie jak w hotelu. Inna sprawa ze prywatnie to sie chociaz interesuja i opiekuja a nie radz sobie sama.
Za ta sale trzeba jeszcze dodatkowo zaplacic ale ogolnie w kazdej sali jest wysoki standard, jedzenie tez jak w restauracji:) (chociaz kobieta po cc tyle zje...)

reklama
Do góry