Jesteś bardzo dzielna!Na razie chce odetchnac. Chce zeby to krwawienie sie zaczelo i skonczylo.
Nie zalamuje sie.
W marcu umowie sie do lekarza i zobaczymy co wyjdzie
reklama
Ja też bardzo chętnie z wami zostane na zamkniętej nie było mnie co prawda na forum od 3 dni za dużo ale wesele ogarnięcie wczoraj meza po weselu same rozumeicieUWAGA UWAGA !! OGLOSZENIE PARAFIALNE!!!! Dostalam liste wymagań co do wątku zamkniętego.
Gadamy tu o wszystkim i o niczym niby, ale tez sa sprawy intymne, prywatne zale, zdjecia, usg, wyniki, a nawet fryzury i tak dalej. Wobec powyzszego niniejszym informuję, iż będę tworzyć listę poniewaz są tu osoby chętne do takowego wątku a zdarzaja sie tez "podglądacze". Tylko pytanie ile osob byloby tym zainteresowanych- poki co tak orientacyjnie na szybko. Utworzę raczej podwątek z listą, ale to pod wieczor gdzie frekwencja jest zazwyczaj bardzo wysoka
Rudaa94
Fanka BB :)
A to Cie tu nie bylo ?
Wreszcie znalazlam te grupę [emoji1787][emoji1787]
U nas bardzo sprawdzała się domek odkrywcy albo arka dumel. Co prawda dostał na półtora roku, ale bawi się do dzisiaj a ma cztery [emoji846] ja chrześniakowi pamiętam kupiłam szczeniaczka uczniaczka. Też fajnyDziewczyny a co polecacie kupic dziecku na roczek? Mamy roczek chrzesniaka meza, a za miesiac roczek mojej chrzesniaczki
martini87
Przykro mi bardzoHej dziewczyny.
Beta dzisiaj tylko 45.. zycie...
Nie bo ja ostatnie 3 dni na biegu w domu. Babcia po operacji pomagałam w krakowie, w sobotę wesele. Maz w stanie strasznym... Hit. Nie ma chłopa 15 min przychodzi znajomy i mowi gabi idz do pokoju zabaw wojtek poszedł do animatorek. Wchodze a ten między 5 latkami siedzi na krzesełku i... Pani maluję mu Batmana na twarzy. Dziewczyny chyba nie muszę mowic jaki był stan i wczoraj kac hahahaA to Cie tu nie bylo ?
Bardzo mi przykro [emoji45] najlepiej dopytać lekarza. Niedawno pisała dziewczyna o tych badaniach co wysyłała. Niestety nie pamiętam któraJa przeszlam duzo badan ze wzgledu na podwyzszaona bilirubine.
Od pelnej morfologii po hormony, watrobe, zoltaczke, usg...
Także nie wiem co jeszcze badac
Smwrteftka głową do góry listopad jest twojHej dziewczyny.
Beta dzisiaj tylko 45.. zycie...
reklama
Rudaa94
O mamo... [emoji23]
Nie bo ja ostatnie 3 dni na biegu w domu. Babcia po operacji pomagałam w krakowie, w sobotę wesele. Maz w stanie strasznym... Hit. Nie ma chłopa 15 min przychodzi znajomy i mowi gabi idz do pokoju zabaw wojtek poszedł do animatorek. Wchodze a ten między 5 latkami siedzi na krzesełku i... Pani maluję mu Batmana na twarzy. Dziewczyny chyba nie muszę mowic jaki był stan i wczoraj kac hahaha