reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Ech... Strasznie mi przykro... Dzięki, że miałaś siłę się odezwać 😘 Czy będziecie iść do lekarza w związku z tymi poronieniami? Jedną dzidzię zdrową już masz, więc może trzeba rozszerzyć badania o ukochanego? Coś musi być przyczyną...
Na razie chce odetchnac. Chce zeby to krwawienie sie zaczelo i skonczylo.
Nie zalamuje sie.
W marcu umowie sie do lekarza i zobaczymy co wyjdzie

Ja przeszlam duzo badan ze wzgledu na podwyzszaona bilirubine.
Od pelnej morfologii po hormony, watrobe, zoltaczke, usg...
Także nie wiem co jeszcze badac

Dziewczyny a co polecacie kupic dziecku na roczek? Mamy roczek chrzesniaka meza, a za miesiac roczek mojej chrzesniaczki

Ja przeszlam duzo badan ze wzgledu na podwyzszaona bilirubine.
Od pelnej morfologii po hormony, watrobe, zoltaczke, usg...
Także nie wiem co jeszcze badac

A genetyczne? Kariotyp, MTHFR, czynnik V leiden, protrombina, PAI-1, przeciwciała ANA 1-3, APA, zespół antyfosfolipidowy? Jeśli nie to może warto byłoby pójść w tym kierunku...

No ale na początku ja np
Polecam mieć żeby dziecku krzywdy nie zrobić a on chyba z 3 zł kosztuje :)
Tak tak to masz rację oczywiście,że na początku warto się wspierać jakimś termometrem. Ja pisałam o tym termometrze tylko w kontekście tego, że w wanienkach często już sa wbudowane i wtedy dodatkowego nie trzeba :)

Uwaga ogorkowe mamuśki!!!!!

Puszczam listę, zapraszam do wpisywania sie :) wszystkie szczegóły w wątku.

reklama
Do góry