Mikstura
Fanka BB :)
O nie [emoji17]
Hej dziewczyny.
Beta dzisiaj tylko 45.. zycie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny.
Na razie chce odetchnac. Chce zeby to krwawienie sie zaczelo i skonczylo.Ech... Strasznie mi przykro... Dzięki, że miałaś siłę się odezwać Czy będziecie iść do lekarza w związku z tymi poronieniami? Jedną dzidzię zdrową już masz, więc może trzeba rozszerzyć badania o ukochanego? Coś musi być przyczyną...
Bardzo mi przykroNa razie chce odetchnac. Chce zeby to krwawienie sie zaczelo i skonczylo.
Nie zalamuje sie.
W marcu umowie sie do lekarza i zobaczymy co wyjdzie
Hej dziewczyny.
Ja przeszlam duzo badan ze wzgledu na podwyzszaona bilirubine.
Od pelnej morfologii po hormony, watrobe, zoltaczke, usg...
Także nie wiem co jeszcze badac
Tak tak to masz rację oczywiście,że na początku warto się wspierać jakimś termometrem. Ja pisałam o tym termometrze tylko w kontekście tego, że w wanienkach często już sa wbudowane i wtedy dodatkowego nie trzebaNo ale na początku ja np
Polecam mieć żeby dziecku krzywdy nie zrobić a on chyba z 3 zł kosztuje