reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ja przeszlam duzo badan ze wzgledu na podwyzszaona bilirubine.
Od pelnej morfologii po hormony, watrobe, zoltaczke, usg...
Także nie wiem co jeszcze badac
Na facebooku jest taka grupa po poronieniu tam Ci dziewczyny doradza badania. Przy takiej becie to była bioche niestety a to się zdarza

reklama
Dziewczyny już rozwiały moje wątpliwości [emoji2] Tak dobrze, że Was mam! [emoji3590]

Ja już się relaksuję z melisą i moim ukochanym Greys Anatomy, po prysznicu, cudownie, chwila zapomnienia i odskoczenia od codziennych problemów, a jutro znów gonitwa, szpital i endo ws. hiperinsulinemii [emoji2372]
Oooo Greys anatomy [emoji3590][emoji3590][emoji3590] kooocham po sto razy oglądałam

Dziewczyny a co polecacie kupic dziecku na roczek? Mamy roczek chrzesniaka meza, a za miesiac roczek mojej chrzesniaczki
Pchacz, jeździk, jakaś zabawka interaktywna typu arka Noego, domek odkrywczy, jak dla chłopca to może też być np tor samochodzikowi (my mamy tut tut autka od vtech ale są też inne), basen z kulkami/namiot z kulkami, garnuszek na klocuszek

Dziewczyny już rozwiały moje wątpliwości 😃 Tak dobrze, że Was mam! ❤

Ja już się relaksuję z melisą i moim ukochanym Greys Anatomy, po prysznicu, cudownie, chwila zapomnienia i odskoczenia od codziennych problemów, a jutro znów gonitwa, szpital i endo ws. hiperinsulinemii 🤷🏼‍♀️
Tak tak już doczytałam 😉

Uuu extra! Ja mam dużo pomysłów, ale zanim się weźmiemy za realizację...[emoji23] Póki co mam pomysł na błotną kuchnię w ogródku [emoji2958]
O to też jest fajne. Ja sama zrobiłam synkowi właśnie na roczek ;) w sensie z mężem i moim tatą więc nie do końca sama ale pomysly były moje [emoji16]

[emoji23][emoji23][emoji23]
Nie bo ja ostatnie 3 dni na biegu w domu. Babcia po operacji pomagałam w krakowie, w sobotę wesele. Maz w stanie strasznym... Hit. Nie ma chłopa 15 min przychodzi znajomy i mowi gabi idz do pokoju zabaw wojtek poszedł do animatorek. Wchodze a ten między 5 latkami siedzi na krzesełku i... Pani maluję mu Batmana na twarzy. Dziewczyny chyba nie muszę mowic jaki był stan i wczoraj kac hahaha

reklama
Do góry