Na facebooku jest taka grupa po poronieniu tam Ci dziewczyny doradza badania. Przy takiej becie to była bioche niestety a to się zdarzaJa przeszlam duzo badan ze wzgledu na podwyzszaona bilirubine.
Od pelnej morfologii po hormony, watrobe, zoltaczke, usg...
Także nie wiem co jeszcze badac
reklama
Oooo Greys anatomy [emoji3590][emoji3590][emoji3590] kooocham po sto razy oglądałamDziewczyny już rozwiały moje wątpliwości [emoji2] Tak dobrze, że Was mam! [emoji3590]
Ja już się relaksuję z melisą i moim ukochanym Greys Anatomy, po prysznicu, cudownie, chwila zapomnienia i odskoczenia od codziennych problemów, a jutro znów gonitwa, szpital i endo ws. hiperinsulinemii [emoji2372]
martini87
Fanka BB :)
Pchacz, jeździk, jakaś zabawka interaktywna typu arka Noego, domek odkrywczy, jak dla chłopca to może też być np tor samochodzikowi (my mamy tut tut autka od vtech ale są też inne), basen z kulkami/namiot z kulkami, garnuszek na klocuszekDziewczyny a co polecacie kupic dziecku na roczek? Mamy roczek chrzesniaka meza, a za miesiac roczek mojej chrzesniaczki
bleucoco
Ja też!!Oooo Greys anatomy [emoji3590][emoji3590][emoji3590] kooocham po sto razy oglądałam
martini87
O to też jest fajne. Ja sama zrobiłam synkowi właśnie na roczek w sensie z mężem i moim tatą więc nie do końca sama ale pomysly były mojeMi się mega podobają te tablice manipulacyjne [emoji3531]
martini87
Tak tak już doczytałamDziewczyny już rozwiały moje wątpliwości Tak dobrze, że Was mam! ❤
Ja już się relaksuję z melisą i moim ukochanym Greys Anatomy, po prysznicu, cudownie, chwila zapomnienia i odskoczenia od codziennych problemów, a jutro znów gonitwa, szpital i endo ws. hiperinsulinemii
Mikstura
Uuu extra! Ja mam dużo pomysłów, ale zanim się weźmiemy za realizację...[emoji23] Póki co mam pomysł na błotną kuchnię w ogródku [emoji2958]
O to też jest fajne. Ja sama zrobiłam synkowi właśnie na roczek w sensie z mężem i moim tatą więc nie do końca sama ale pomysly były moje [emoji16]
Najlepiej zapyta się rodziców malca w dzisiejszym świecie dzieci wszystko majaDziewczyny a co polecacie kupic dziecku na roczek? Mamy roczek chrzesniaka meza, a za miesiac roczek mojej chrzesniaczki
Mikstura
[emoji23][emoji23][emoji23]
Nie bo ja ostatnie 3 dni na biegu w domu. Babcia po operacji pomagałam w krakowie, w sobotę wesele. Maz w stanie strasznym... Hit. Nie ma chłopa 15 min przychodzi znajomy i mowi gabi idz do pokoju zabaw wojtek poszedł do animatorek. Wchodze a ten między 5 latkami siedzi na krzesełku i... Pani maluję mu Batmana na twarzy. Dziewczyny chyba nie muszę mowic jaki był stan i wczoraj kac hahaha
reklama
Immunologia +genetyka (Ty+partner) po trzech poronieniach koniecznie...Ja przeszlam duzo badan ze wzgledu na podwyzszaona bilirubine.
Od pelnej morfologii po hormony, watrobe, zoltaczke, usg...
Także nie wiem co jeszcze badac