reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Na razie chce odetchnac. Chce zeby to krwawienie sie zaczelo i skonczylo.
Nie zalamuje sie.
W marcu umowie sie do lekarza i zobaczymy co wyjdzie
No jasne rozumiem ☹️ Moim zdaniem powinnaś pójść do ginekologa z tym, żeby kontrolował najbliższe dni. I na pewno później kontrola. To duży wysiłek dla Ciebie i Twojego organizmu.

reklama
Ja przeszlam duzo badan ze wzgledu na podwyzszaona bilirubine.
Od pelnej morfologii po hormony, watrobe, zoltaczke, usg...
Także nie wiem co jeszcze badac
Może przyczyna nie leży po Twojej stronie? Z drugiej strony może warto wdrożyć jeszcze duphaston chociażby, nawet dla Twojego psychicznego spokoju.

A genetyczne? Kariotyp, MTHFR, czynnik V leiden, protrombina, PAI-1, przeciwciała ANA 1-3, APA, zespół antyfosfolipidowy? Jeśli nie to może warto byłoby pójść w tym kierunku...
Ja bym najpierw zbadała faceta + pamiętajmy, że czasem niestety zdarza się niezgodność genetyczna między partnerami i zarodki nie rozwijają się. Wtedy pomaga in vitro, bo lekarze są w stanie „wybrać” tę odpowiednią komórkę jajową i odpowiedni plemnik, aby tym razem nie doszło do „odrzucenia”.

Drogie, mój ukochany domniemany ojciec dziecka (😂😂😂) pragnie być obecny na pierwszym USG i twierdzi, że nie obrzydza go, że to będzie dopochwowe, bo przecież, cytuję, „gorsze rzeczy mi tam wkładał”. Pozostaje więc pytanie, czy to normalne, żeby tatusia tak szybko brać na wizytę, czy gine mnie wyśmieje? 😂😂😂
Mój mąż też ze mną chodził jak tylko mu pasowało :) lekarz nigdy nie miał z tym problemu

reklama
Mój mąż też ze mną chodził jak tylko mu pasowało :) lekarz nigdy nie miał z tym problemu
Dziewczyny już rozwiały moje wątpliwości 😃 Tak dobrze, że Was mam! ❤️

Ja już się relaksuję z melisą i moim ukochanym Greys Anatomy, po prysznicu, cudownie, chwila zapomnienia i odskoczenia od codziennych problemów, a jutro znów gonitwa, szpital i endo ws. hiperinsulinemii 🤷🏼‍♀️

Do góry