reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

A po Batmanie koniecznie chciał wziąć udział w zabawach. A że ja powiedzialam nie bo nie będziesz mna rzucał. Wziął do zabawy kolegę... Świadka młodego. Zabawa to był tanie i... W pewnej chwili dziwne pozycje. No skończyło się na jednoznacznie dwuznacznych. Jak każde wesele mój mąż jest atrakcją 🤣🤦🏼‍♀️

reklama
Dziewczyny a co polecacie kupic dziecku na roczek? Mamy roczek chrzesniaka meza, a za miesiac roczek mojej chrzesniaczki
Ja bym chyba podpytała rodziców, teraz mam wrażenie że trudno się wstrzelić z prezentem żeby się nie zdublował. Jeśli nie chcecie pytać to może karta podarunkowa np. do Smyka i do tego jakiś drobiazg dla malucha? Nasza córka dostała na roczek Stoliczek dobrych manier FP, który jest w użyciu cały czas 😉

A po Batmanie koniecznie chciał wziąć udział w zabawach. A że ja powiedzialam nie bo nie będziesz mna rzucał. Wziął do zabawy kolegę... Świadka młodego. Zabawa to był tanie i... W pewnej chwili dziwne pozycje. No skończyło się na jednoznacznie dwuznacznych. Jak każde wesele mój mąż jest atrakcją 🤣🤦🏼‍♀️
Fajne jest to, że umie się bawić 😊

Heeeej hej!!!
Jestem [emoji16]
Żyje, jeszcze nie umarłam[emoji2957]
Na wasze nieszczęście [emoji23][emoji23][emoji23]
Przepraszam że się nie odzywałam Ale miałam mega intensywny weekend. Kumpela.sie rozwodzi, więc musiałam ja wesprzeć na duchu [emoji4] U mnie okej jakby co Ale nie nadrobić Was, bez szans WGL. Jestem dzisiaj już osrana, bo jutro mam pierwsza wizytę i nie wiem czego się spodziewać [emoji2368] Denerwuje się okropnie! Jak były jakieś II kreseczki to gratulacje dziewczyny [emoji173][emoji173][emoji173] @Smerfetka94 Kochana tak bardzo mi przykro, tak BARDZO Ci kibicowalam... Trzymaj się tam!!+ [emoji8][emoji8][emoji8]

Czesc dziewczyny,byłam dzisiaj u lekarza,dostałam skierowanie na kolejne badania,czy ktoraś z Was je miała?
Prolaktyna,prolaktyna po obciążeniu 1 godzina,prolaktyna po obciążeniu 2 godziny,makroprolaktyna,hormon folikulotropowy ,mam przyjać dwie tabletki metoclopramidum

Heeeej hej!!!
Jestem [emoji16]
Przepraszam że się nie odzywałam Ale miałam mega intensywny weekend. Kumpela.sie rozwodzi, więc musiałam ja wesprzeć na duchu [emoji4] U mnie okej jakby co Ale nie nadrobić Was, bez szans WGL. Jestem dzisiaj już osrana, bo jutro mam pierwsza wizytę i nie wiem czego się spodziewać [emoji2368] Denerwuje się okropnie! Jak były jakieś II kreseczki to gratulacje dziewczyny [emoji173][emoji173][emoji173] @Smerfetka94 Kochana tak bardzo mi przykro, tak BARDZO Ci kibicowalam... Trzymaj się tam!!+ [emoji8][emoji8][emoji8]

ooooo trzymam kciuki za jutro ❤️

Heeeej hej!!!
Jestem [emoji16]
No. Jest i ona :D

U nas bardzo sprawdzała się domek odkrywcy albo arka dumel. Co prawda dostał na półtora roku, ale bawi się do dzisiaj a ma cztery [emoji846] ja chrześniakowi pamiętam kupiłam szczeniaczka uczniaczka. Też fajny
Haha teraz dopiero czytam, że u Was też się fajnie sprawdza domek i arka ;)

reklama
Wróciłam!!!! Tadam! [emoji23][emoji23][emoji23]
I już macie przerabane! [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha oj tam 🤣
Trzymam kciuki za Ciebie jutro znaczy się Ciebie i maleństwo... ja idę w środę... Może i za wczesni3 mam świadomość...Ale chcę wiedzieć czy ciaza dobrze się zadomowiła... A czuje się fatalnie... wymioty... Eh... A przecież to dopiero taki początek...

Do góry