reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

kochana wszystko przed Toba!!! a w zasadzie przed Wasza trojeczka! Najpierw piekny okres czekania na dzidziusia, podgladania go na usg, polecam kupno detektora tetna dzidzi na dalszym etapie ciazy, fajna sprawa, mozna sluchac bicia serduszka w warunkach domowych :) rowniez niesamowite uczucie ❤ a pozniej chyba najcudowniejszy moment gdy wezmie sie te kruszynke na rece. Powiem Wam szczerze, ze dla mnie dziecko to prawdziwy cud, po prostu CUD. Bo jak wytlumaczyc caly proces powstania dzidziusia... moj mozg tego nie ogarnia po prostu :D
Dla mnie to też CUD. Dodatkowo utwierdza mnie w tym przekonaniu to, że pojawił się akurat wtedy, kiedy najbardziej wszyscy tego potrzebowaliśmy 🙈

reklama
.

Załączniki

• IMG_20200217_184552.jpeg
    IMG_20200217_184552.jpeg
    45,9 KB · Wyświetleń: 108
Ostatnia edycja:
Jestem za [emoji6]
Laski luźny pomysł. Jak tu jest jakis większy problem ze zrobieniem grupy prywatnej, że trzeba do wodza pisać, loginy podawać to może zrobić na fb taka grupę z bb prywatną. Nie to że namawiam tylko bardziej ogarniam prywatność grupy na fb niż tu, bo robiłam grupę kwietniowek swojego czasu [emoji6]

Jestem za [emoji6] Wieczorem mnie pewnie nie będzie [emoji51]
UWAGA UWAGA !! OGLOSZENIE PARAFIALNE!!!! Dostalam liste wymagań co do wątku zamkniętego.
Gadamy tu o wszystkim i o niczym niby, ale tez sa sprawy intymne, prywatne zale, zdjecia, usg, wyniki, a nawet fryzury i tak dalej. Wobec powyzszego niniejszym informuję, iż będę tworzyć listę poniewaz są tu osoby chętne do takowego wątku a zdarzaja sie tez "podglądacze". Tylko pytanie ile osob byloby tym zainteresowanych- poki co tak orientacyjnie na szybko. Utworzę raczej podwątek z listą, ale to pod wieczor gdzie frekwencja jest zazwyczaj bardzo wysoka :)

reklama
UWAGA UWAGA !! OGLOSZENIE PARAFIALNE!!!! Dostalam liste wymagań co do wątku zamkniętego.
Gadamy tu o wszystkim i o niczym niby, ale tez sa sprawy intymne, prywatne zale, zdjecia, usg, wyniki, a nawet fryzury i tak dalej. Wobec powyzszego niniejszym informuję, iż będę tworzyć listę poniewaz są tu osoby chętne do takowego wątku a zdarzaja sie tez "podglądacze". Tylko pytanie ile osob byloby tym zainteresowanych- poki co tak orientacyjnie na szybko. Utworzę raczej podwątek z listą, ale to pod wieczor gdzie frekwencja jest zazwyczaj bardzo wysoka :)
i ja i ja!!!

Do góry