reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie w ciąży i w trakcie karmienia piersią

ponoc z cytrusami w ciazy trzeba uwazac bo jakies alergie moga powodowac czy cos takiego. Nie pamietam, ale na pewno o tym kiedysc czytalam;)

reklama
Nimfii - mój mąż tak samo je bardzo doprawione a szczególnie dodaje pieprzu i to tak dużo, że aż strach patrzeć, on nie ma problemu z sylwetką jest szczupły, a je ile wejdzie i nie tyje fajnie ma :)

Kasiente- ja jem dużo pomarańczy właśnie, ale nie czytałam nigdzie o skutkach uboczych.

A ja bym jadla wszystko :-D dzisiaj tosty zajadalam na sniadanie,mleczko z czosnkiem i miodem :tak: trzeba sie zaczac kurowac i czosnek zajadac :-)
Ja tak ostatnio jak zrobilam zupe pieczarkowa,sama zajadalam caly garnek :-D A ostatnio za mna ogorkowa chodzi :-D Wiec chyba dzisiaj po ogoreczki skocze i se ugotuje zupke :-D

Też ostatnio myślałam o ogórkowej...
dzisiaj jem ryż i paluszki rybne, a mąż chciał schabowe jak myśle, że będę musiała je zrobić to już mi się wymiotować chcę...]

Cytrusy może nie sa wskazane przez to ze sa pryskane środkami które przedłużaja ich trwałość? Też słyszalam ze mogą uczulać, a ten temat przerabialam przy wprowadzaniu nowych pokarmow dla niemowlaka. Nie wiem czy moga miec zly wplyw na matke w ciąży. Bądź co bądź maja dużo wit C :tak:

andrzelika mamy takiego kolege co potrafi sie najesc a jest szczupły jak patyk ;-) ma dobra przemiane materi :tak: Natomiast mój mąż jest wysoki ale brzuszek rośnie mu coraz większy. niebawem go przegonie, jak bede w zaawansowanej ciązy :-D

Hehe zróbcie sobie zdjęcie z brzuszkami jak będziecie mieć tego samego rozmiaru, moja ciotka ja była w ciąży już zawansowanej to brakowało jej nawet trochę do brzucha męża swojego i zrobli zdjęcie śmiesznie to wyglądało jak nie wiem :p

reklama
Do góry