reklama
I
inna_a
Gość
Nimfii - mój mąż tak samo je bardzo doprawione a szczególnie dodaje pieprzu i to tak dużo, że aż strach patrzeć, on nie ma problemu z sylwetką jest szczupły, a je ile wejdzie i nie tyje fajnie ma
Kasiente- ja jem dużo pomarańczy właśnie, ale nie czytałam nigdzie o skutkach uboczych.
Kasiente- ja jem dużo pomarańczy właśnie, ale nie czytałam nigdzie o skutkach uboczych.
I
inna_a
Gość
Agutek79 ja krupnik jak zrobiłam to cały garnek w dzień opędzlowałam teraz najlepiej mi zupy smakują.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A ja bym jadla wszystko dzisiaj tosty zajadalam na sniadanie,mleczko z czosnkiem i miodem trzeba sie zaczac kurowac i czosnek zajadac :-)
Ja tak ostatnio jak zrobilam zupe pieczarkowa,sama zajadalam caly garnek A ostatnio za mna ogorkowa chodzi Wiec chyba dzisiaj po ogoreczki skocze i se ugotuje zupke
Ja tak ostatnio jak zrobilam zupe pieczarkowa,sama zajadalam caly garnek A ostatnio za mna ogorkowa chodzi Wiec chyba dzisiaj po ogoreczki skocze i se ugotuje zupke
I
inna_a
Gość
Też ostatnio myślałam o ogórkowej...
dzisiaj jem ryż i paluszki rybne, a mąż chciał schabowe jak myśle, że będę musiała je zrobić to już mi się wymiotować chcę...]
dzisiaj jem ryż i paluszki rybne, a mąż chciał schabowe jak myśle, że będę musiała je zrobić to już mi się wymiotować chcę...]
Cytrusy może nie sa wskazane przez to ze sa pryskane środkami które przedłużaja ich trwałość? Też słyszalam ze mogą uczulać, a ten temat przerabialam przy wprowadzaniu nowych pokarmow dla niemowlaka. Nie wiem czy moga miec zly wplyw na matke w ciąży. Bądź co bądź maja dużo wit C
andrzelika mamy takiego kolege co potrafi sie najesc a jest szczupły jak patyk ;-) ma dobra przemiane materi Natomiast mój mąż jest wysoki ale brzuszek rośnie mu coraz większy. niebawem go przegonie, jak bede w zaawansowanej ciązy
andrzelika mamy takiego kolege co potrafi sie najesc a jest szczupły jak patyk ;-) ma dobra przemiane materi Natomiast mój mąż jest wysoki ale brzuszek rośnie mu coraz większy. niebawem go przegonie, jak bede w zaawansowanej ciązy
I
inna_a
Gość
Hehe zróbcie sobie zdjęcie z brzuszkami jak będziecie mieć tego samego rozmiaru, moja ciotka ja była w ciąży już zawansowanej to brakowało jej nawet trochę do brzucha męża swojego i zrobli zdjęcie śmiesznie to wyglądało jak nie wiem
reklama