Tak, tylko mleko 210ml...a wczesniej jest lekki podwieczorek ok 17stej...Hrudzi a kolację też dajesz czy tylko to mleko????
Ale Stas nie budzi sie w nocy od 2miesiaca zycia wiec...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tylko mleko 210ml...a wczesniej jest lekki podwieczorek ok 17stej...Hrudzi a kolację też dajesz czy tylko to mleko????
....więc zazdroszczę śpiocha. Moje dzieci jakieś takie NIEŚPIĄCE jedno i drugieAle Stas nie budzi sie w nocy od 2miesiaca zycia wiec...
a ja myslalam ze ylko moja hanifka budzi sie w nocy Agulka u mnie podobnie Hanifka przed snem wypija ok 150 ml mleka (wiecej nie chce) zasypia i budzi sie po polnocy dostaje wode zasypia potem budzi sie ok 5 czasem predzej lub pozniej i bez mleka nie zasnie nie raz probowalam jej dac wode wypila ja ale i tak mleka sie domagala wiec dostaje 150 ml nie zawsze wszystko wypije i spi do 8-9 dzis spala do 9:00 od 20:00 z dwoma pobudkamiKolacja o19, po pół godzince 100 ml mleczka (cycek już coraz rzadziej )? Czy też tak robicie, czy podobnie??? Bo już nie wiem co robic, mały budzi się 2-3 razy w nocy. między 00:00-1:00 później około 3 i 5. Jak o 3 nie dostanie mleka to się drze, że po drugiej stronie ulicy na pewno go słychac. Nie wim co robię źle.
U nas jest jeszcze ten problem, e w nocy mleko pije a przed snem tez wiecej nie wypije niz 100 -120ml.a ja myslalam ze ylko moja hanifka budzi sie w nocy Agulka u mnie podobnie Hanifka przed snem wypija ok 150 ml mleka (wiecej nie chce) zasypia i budzi sie po polnocy dostaje wode zasypia potem budzi sie ok 5 czasem predzej lub pozniej i bez mleka nie zasnie nie raz probowalam jej dac wode wypila ja ale i tak mleka sie domagala wiec dostaje 150 ml nie zawsze wszystko wypije i spi do 8-9 dzis spala do 9:00 od 20:00 z dwoma pobudkami
No to chyba o to chodzi?...zeby usypialSmoka ani rusz. On go tylko usypia.
tzn on ciągnie smoka, ale tylko jak usypia w dzień i wieczorem, ale jak się już w nocy przebudzi to go nie chce za chinyNo to chyba o to chodzi?...zeby usypial
Kolacja o19, po pół godzince 100 ml mleczka (cycek już coraz rzadziej )? Czy też tak robicie, czy podobnie??? Bo już nie wiem co robic, mały budzi się 2-3 razy w nocy. między 00:00-1:00 później około 3 i 5. Jak o 3 nie dostanie mleka to się drze, że po drugiej stronie ulicy na pewno go słychac. Nie wim co robię źle.