reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

Hruda, Maciuś by mnie pewnie wyśmiał, jakbym mu dała na spodku od filiżanki:-D Tam jest kalafior, ziemniaki i pierś z kurczaka. Wyjadł najpierw kalafiora. Jak mu przekręcałam talerz, żeby jadł resztę, to on i tak najpierw zjadł kalafiora:-D:tak: A jak już mu się nie mieściło to wyrzucił resztę z talerza(choć i tak jeszcze z podłogi zbierał i do buźki pchał:szok::sorry2:) i zrobił gest "nie ma":-D.

reklama
Kolacja o19, po pół godzince 100 ml mleczka (cycek już coraz rzadziej )? Czy też tak robicie, czy podobnie??? Bo już nie wiem co robic, mały budzi się 2-3 razy w nocy. między 00:00-1:00 później około 3 i 5. Jak o 3 nie dostanie mleka to się drze, że po drugiej stronie ulicy na pewno go słychac. Nie wim co robię źle.

Agulka, Ja kolację daję o 18, Maciuś zasypia po 19 i śpi do 5:30/6:00. Czasem ma 1 pobudkę na smoka, ale już coraz rzadziej. A nadal go oszukujesz z mleczkiem?
po północy dostaje wodę, ale jak próbowałam o 3 z wodą to był przeraźliwy ryk ( daję 150 ml wody + 4 miarki) i po 5 też trochę wody.

Kolacja o19, po pół godzince 100 ml mleczka (cycek już coraz rzadziej )? Czy też tak robicie, czy podobnie??? Bo już nie wiem co robic, mały budzi się 2-3 razy w nocy. między 00:00-1:00 później około 3 i 5. Jak o 3 nie dostanie mleka to się drze, że po drugiej stronie ulicy na pewno go słychac. Nie wim co robię źle.
A co dajesz na te kolacje? Bo te 100ml mleczka to okrutnie malo:szok:;-)...Stas je 210 a inne wrzesniatka nawet 240-270ml.MI sie wydaje ze Adas glodny jest.
A od zawsze tak sie budzil w nocy?

A co dajesz na te kolacje? Bo te 100ml mleczka to okrutnie malo:szok:;-)...Stas je 210 a inne wrzesniatka nawet 240-270ml.MI sie wydaje ze Adas glodny jest.
A od zawsze tak sie budzil w nocy?
Na kolację je dośc cyto. Jak nie kaszę na gęsto ok.180ml jedną okrągłą kanapke z wędlinką lub jajkiem, pomidorkiem, ryż , kluski lane.... zaraz potym kąpiel i to mleczko na dokładkę.

Wcześniej zdarzało mu się częściej budzic

Hrudzi a kolację też dajesz czy tylko to mleko????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry