reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

powiedzcie mi bo ja juz glupieje calkowicie :baffled:. sloiczki po 6 miesiacu sa po 130g i po 190g. czyli co- do tych 130g mam cos dodawac czy te po 190g nie dawac w calosci?

reklama
Izabela, to tylko czysta teoria, że dla dzieci po 6. miesiącu są słoiczki 190g. Mój Maciuś mimo że warzywka je od 2 miesięcy nigdy nie zjadł więcej niż pół słoiczka. Nie wmuszam w niego więcej. Przyjdzie pora i na te duże słoiczki na raz.

no widzisz, majandra... a moj piotrus az podskakuje jak widzi lyzeczke (a swoja droga skad on wie, ze to lyzeczka- przeciez codziennie karmie go inna- raz zielona, rozowa, zolta, metalowa- a on wie, ze zaraz bedzie jadl!) i wcina caly sloik raz dwa! i ma malo!

sluchajcie, o co chodzi??? internet explorer mi szwankuje ale tylko na watku glownym...dlatego pisze tu!
wiem!!!!! zablokowalyscie mnie bym tyle nie klikala i namawiala was do alkoholizacji i mariann'owania przez noc:szok::szok::szok::szok:
ale mam prezent:baffled::-(

ejjj DZIEWCZYNY!!!!! powiedzcie mi o co chodzi?z moja awaria??? tylko ostatnia strona Glownego watku Wrzesniowe mamy 2007 sie wylacza...moze jak te gliterowe podziekowania zlozylam to co sie pochrzanilo? :angry::angry::angry:
izabela - majandra ma racje ze nie nalezy sie tego az tak trzymac sztywno...moj zjadlby pewnie chetnie dwa sloiki:baffled:...ale daje mu jeden plus puree ryzowe lub kleik i wtedy jest ok.

Atru - dzieki za pomoc...w sprawach kompowych jestem niezorientowana zupelnie, robie teraz defragmentaryzacje ( ufff co za slowo) dysku bo J mi polecil...ale czy tego explorela mam usunac z kompa ( moze to durne pytanie ale :zawstydzona/y:) i zamist tego wstawic tego firefoxa?czy jak...:baffled::confused:

Nie ma potrzeby defragmentować dysku, bo to oznacza jedynie "porządki" na dyskach, a problem nie tkwi w bałaganie tylko w błędzie przeglądarki internetowej. Explorera nie musisz usuwać, Firefox może być jako druga przeglądarka.

Wchodzisz na stronę Mozilla Firefox po polsku | Mozilla Europe klikasz na opcję "pobierz za darmo". Mąż zaleca, żebyś nie zapisywała na żadnym dysku tylko od razu dała opcję "uruchom", w ten sposób aplikacja sama się zainstaluje, a ty masz tylko za każdym razem klikać "dalej", aż dojdziesz do "zakończ".

reklama
Do góry