reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

mimo, ze niunka uwielbia jajka, to wiecej niz jedno i kromka chleba nie zje

ja gotuje jej na miekko, nie powinnam?:szok:

reklama
a dlaczego? chce wiedziec z ciekawosci, a i tak nastepne zje na twardo w takim razie:tak:

Jajeczka się gotuje dzieciakom na twardo, aby zabić bakterie np salmonelli :tak::laugh2:

Mnie się dziś ugotowały na wpół miękko zazwyczaj gotuje na twardo, dziś nie spojrzałam na zegarek kiedy wstawiłam jaja, a i nie mam minutnika muszę zakupić.

A ja mam ostatnio kłopot,bo Mateusz nie je śniadania,tzn. drugiego,bo na 1 jest mleko. Na wszystko jest nie, nie i w zasadzie już wiem,że mu nie wcisnę. Chleba nie je od dłuższego czasu, wędlinkę w rączkę-NIE, parówka pół zmemle,czasami całą, jajko jak zawieje. Jedyne co z ochotą zjada to Danonki. Zła jestem,ale co mam zrobić?

Justyna Kuba też nie chciał mi jeść śniadania, ale pierwszego na które było mleko. Tak więc zamieniłam pierwsze z drugim i jest ok tzn na pierwsze zjada serek Danio 140g a na drugie mleko jest to tuż przed drzemką to po tym usypia.

A ja mam ostatnio kłopot,bo Mateusz nie je śniadania,tzn. drugiego,bo na 1 jest mleko. Na wszystko jest nie, nie i w zasadzie już wiem,że mu nie wcisnę. Chleba nie je od dłuższego czasu, wędlinkę w rączkę-NIE, parówka pół zmemle,czasami całą, jajko jak zawieje. Jedyne co z ochotą zjada to Danonki. Zła jestem,ale co mam zrobić?

ja jak piotrek nie zje sniadania to nie daje mu NIC do nastepnego posilku. bo u nas tez jest problem ze sniadaniem. a raczej z jedzeniem pieczywa. pozjada wszystko inne a chleb czy bulka zostaje :wściekła/y: probuwalam juz chyba wszystkiego ale spasowalam. ha! ale za to obiad jak wcina! bo glodny.

reklama
Za to mój kiedy wołam do jedzenia, alebo sam sie upomina to chętnie zasiada do "jadła" ale ze zjedzeniem tego to jest juz problem. Dwa kęsy i na tym koniec

Do góry