reklama
ja gotuje jej na miekko, nie powinnam?![]()

Adaś zje pół jajeczka i pół kromki chlebka do tego.
a dlaczego? chce wiedziec z ciekawosci, a i tak nastepne zje na twardo w takim razie![]()
Jajeczka się gotuje dzieciakom na twardo, aby zabić bakterie np salmonelli

Mnie się dziś ugotowały na wpół miękko zazwyczaj gotuje na twardo, dziś nie spojrzałam na zegarek kiedy wstawiłam jaja, a i nie mam minutnika muszę zakupić.
Jajeczka się gotuje dzieciakom na twardo, aby zabić bakterie np salmonelli![]()

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A ja mam ostatnio kłopot,bo Mateusz nie je śniadania,tzn. drugiego,bo na 1 jest mleko. Na wszystko jest nie, nie i w zasadzie już wiem,że mu nie wcisnę. Chleba nie je od dłuższego czasu, wędlinkę w rączkę-NIE, parówka pół zmemle,czasami całą, jajko jak zawieje. Jedyne co z ochotą zjada to Danonki. Zła jestem,ale co mam zrobić?
Justyna Kuba też nie chciał mi jeść śniadania, ale pierwszego na które było mleko. Tak więc zamieniłam pierwsze z drugim i jest ok tzn na pierwsze zjada serek Danio 140g a na drugie mleko jest to tuż przed drzemką to po tym usypia.
izabela352
Fanka BB :)
A ja mam ostatnio kłopot,bo Mateusz nie je śniadania,tzn. drugiego,bo na 1 jest mleko. Na wszystko jest nie, nie i w zasadzie już wiem,że mu nie wcisnę. Chleba nie je od dłuższego czasu, wędlinkę w rączkę-NIE, parówka pół zmemle,czasami całą, jajko jak zawieje. Jedyne co z ochotą zjada to Danonki. Zła jestem,ale co mam zrobić?
ja jak piotrek nie zje sniadania to nie daje mu NIC do nastepnego posilku. bo u nas tez jest problem ze sniadaniem. a raczej z jedzeniem pieczywa. pozjada wszystko inne a chleb czy bulka zostaje

reklama