reklama
raczej sie nie powinno.ja gotuje jej na miekko, nie powinnam?
Adaś zje pół jajeczka i pół kromki chlebka do tego.
a dlaczego? chce wiedziec z ciekawosci, a i tak nastepne zje na twardo w takim razie
Jajeczka się gotuje dzieciakom na twardo, aby zabić bakterie np salmonelli
Mnie się dziś ugotowały na wpół miękko zazwyczaj gotuje na twardo, dziś nie spojrzałam na zegarek kiedy wstawiłam jaja, a i nie mam minutnika muszę zakupić.
Jajeczka się gotuje dzieciakom na twardo, aby zabić bakterie np salmonelli
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A ja mam ostatnio kłopot,bo Mateusz nie je śniadania,tzn. drugiego,bo na 1 jest mleko. Na wszystko jest nie, nie i w zasadzie już wiem,że mu nie wcisnę. Chleba nie je od dłuższego czasu, wędlinkę w rączkę-NIE, parówka pół zmemle,czasami całą, jajko jak zawieje. Jedyne co z ochotą zjada to Danonki. Zła jestem,ale co mam zrobić?
Justyna Kuba też nie chciał mi jeść śniadania, ale pierwszego na które było mleko. Tak więc zamieniłam pierwsze z drugim i jest ok tzn na pierwsze zjada serek Danio 140g a na drugie mleko jest to tuż przed drzemką to po tym usypia.
izabela352
Fanka BB :)
A ja mam ostatnio kłopot,bo Mateusz nie je śniadania,tzn. drugiego,bo na 1 jest mleko. Na wszystko jest nie, nie i w zasadzie już wiem,że mu nie wcisnę. Chleba nie je od dłuższego czasu, wędlinkę w rączkę-NIE, parówka pół zmemle,czasami całą, jajko jak zawieje. Jedyne co z ochotą zjada to Danonki. Zła jestem,ale co mam zrobić?
ja jak piotrek nie zje sniadania to nie daje mu NIC do nastepnego posilku. bo u nas tez jest problem ze sniadaniem. a raczej z jedzeniem pieczywa. pozjada wszystko inne a chleb czy bulka zostaje probuwalam juz chyba wszystkiego ale spasowalam. ha! ale za to obiad jak wcina! bo glodny.
reklama