reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś je kolację ok. 18, a zasypia między 18:30 a 19. Czasem wystarcza mu kilka łyżeczek kaszki. Ale on je duży obiad, a czasem nawet dwa obiady
. Jak zje mniej na kolację to budzi się rano trochę wcześniej.
EDIT:

EDIT:
Jeszcze nie, mama moja ma kupić i w piątek ma spróbować.majandra, pije Macius te herbatke rooibos? julitka jednak za nia nie przepada. na razie jej odpuscilam, bo widze ze zaczela o wiele mniej pic.
Ostatnia edycja:
Hruda jak ja zazdroszcze takiego łakomczucha. Czasem sama nie wiem co dać Kubie do jedzenia tak wybrzydza w dupce ma już wszystko
zauważyłam, że jak coś nietak wyglada jakby on chciał to nie chyci się choćby mu burczalo w brzuszku. Niby jest na razie z jedzeniem ok, ale ja wolałabym aby jadał więcej i więcej.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A jaką tą herbatę macie? Z dostępnych w torebkach ta jest chyba najlepsza, tzn. wg mnie ROOIBOS 150g liścia w puszce (562625183) - Aukcje internetowe Allegro kartonik identyko jak puszka. Kiedyś trafiłam sypaną,ale to było dawno.
donkat
Fanka BB :)
u nas jest chyba najwiekszym problemem to, z niunka caly dzien je jak wroblelek i obiadkiem tez czesto gardzi. dziubnie troche i juz.
ja kupilam Tetley w saszetkach, bo nie widzialam zadnej sypanej (nie lubie torebek
). ta nasza jest z pomarancza, choc dla mnie i tak nieciekawa
A jaką tą herbatę macie? Z dostępnych w torebkach ta jest chyba najlepsza, tzn. wg mnie ROOIBOS 150g liścia w puszce (562625183) - Aukcje internetowe Allegro kartonik identyko jak puszka. Kiedyś trafiłam sypaną,ale to było dawno.
ja kupilam Tetley w saszetkach, bo nie widzialam zadnej sypanej (nie lubie torebek

reklama
izabela352
Fanka BB :)
piotrus je kolacje na godzine przed spaniem- 300ml gestej kaszki, grysiku, platkow owsianych lub ryzowych na mleku. miedzy kolacja a obiadem je tylko owoce. najczesciej swieze, czasem duzy sloiczek. ale obiad je OGROMNY! wiec do kolacji mu starcza. juz daaaaawno nie budzi sie w nocy na jedzenie
powiedzcie mi czy podawanie jajka jest nadal takie wazne? jak czesto i ile podajecie?
powiedzcie mi czy podawanie jajka jest nadal takie wazne? jak czesto i ile podajecie?