reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
myśle że niepowinno zaszkodzić :no:niby czarnej herbaty tez niepowinno się dziecią podawać a moje dzieciaczki ją uwielbiają tylko że ja im robie z 1 torbki na 1,5 litra wody

Czy wiecie coś na temat podawania herbat zielonej, czerwonej i białej małym dzieciom? Maciulkowi posmakowała zielona, dziś dostał kilka łyżeczek, ale nie wiem czy mogę na stałe ją do menu wprowadzić:confused:

majandra, wyjelas mi to pytanie zust. juz od kilku dni julitka chce popijac ode mnie czerwona, czy zielona herbate. nie krzywi sie, wiec pomyslallam czy moge jej dawac. a tu jednak nie:-(
a nie wiecie jak wyglada sytuacja z czerwona?tez nie?

hhmm, ja Rooibos nie za bardzo lubie, ale moze malej posmakuje. zgapilam z Ciebie i zaczelam dawac herbate owocowa, tak na poczatek troszeczke i nawet pila:tak:

Kuba herbat nie pije bo ich mu nie robię już od jakieś czasu : ) zazwyczaj pije soczki rozcienczone z wodą, kompoty i samą wodę.

dalam malej troszke tej rooibos i nawet pije. troche jakos chrzaka, ale pije dalej. mam nadzieje ze sie przyzwyczai. przynajmniej nie ebdzie zlopala hektolitrami jak wode:sorry2:

reklama
dziewczyny, jak duza kolacje zjadaja wasze dzieci? na jak dlugo przed pojsciem spac?
pytam, poniewaz wiem, ze julitka budzi sie w nocy na jedzenie, bo jest zywcem glodna. tylko nie wiem jak ja zmotywowac do jedzenia wiekszej porcji. ona zawsze je malo na raz. dlatego przed snem tez dziubnie troche i potem w nocy ja budzi glod.
jesli pije mleko, to zaraz przed snem wypija max 150ml mleka z kaszka, a jelsi nie je mleka(ostatnio nie chce) to zje kanapeczke i to wszystko na godz przed snem i to wszystko

Do góry