Majandra ma racje:-)...wiecej tam dodatkow niz tego lososia a poza tym kaloryczneHrudzia a jadasz Passtelle z Lisnera??? Ja uwielniam łososia ze szczypiorkiem :-)
Lepiej zrobic samemu - i taniej i zdrowiej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Majandra ma racje:-)...wiecej tam dodatkow niz tego lososia a poza tym kaloryczneHrudzia a jadasz Passtelle z Lisnera??? Ja uwielniam łososia ze szczypiorkiem :-)
Ja tam tez nie zagladam do czeresni, bo czysta skrobia nikomu nie zaszkodzi hehe;-)
A na obiadek szef kuchni "Mama" poleca: duszonego lososia w ziolach z warzywkami w tym swiezo luskanym groszkiem:-)
Wiem że niezdrowe ale też lubięHrudzia a jadasz Passtelle z Lisnera??? Ja uwielniam łososia ze szczypiorkiem :-)
Majanderka moim zdanie za malutko Maciuś ma tego mleczka. To ja daję jak jesteśmy w domku 12 miarek i dotego kaszka też z mleczkiem i dwa razy cycuśIle miarek mleka dziennie dajecie dzieciom? I czy zawsze dajecie 1 miarkę na 30 ml wody?Pytam, bo chyba Maciusiowi daję za mało. Jak jesteśmy w domu to 8, jak wychodzimy to 13. A wg schematu powinnam 21. No i czasem oszukuję, daję trochę więcej wody lub o 1 miarkę mniej. A to dlatego, bo Maciuś do chuderlaczków nie należy i nie chcę go utuczyć.I teraz tak myślę, że chyba źle robię.
Dziewczyny bez obrazy ale nie przesadzajmy już z tym schematem