reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
moj glodomor juz drugi dzien z rzedu odmowil obiadu!!!:szok: czyzby z powodu zebow- bola i nie moze gryzc? a moze pora mu nie odpowiada bo zmienilam ja z 13 na 16 (zamienilam posilki bo nie wyrabialam ze zrobieniem obiadu na 13, zwlaszcza kiedy M jest po nocce jadamy pozniej). do tej pory byla taka kolejnosc- mleko, owoce, obiad, kaszka, mleko. teraz jest mleko, owoce, kaszka, obiad, mleko. zamienie jeszcze kaszke z owocami- moze bedzie bardziej glodny i zje.

iza daj mu troszke czasu, przyzwyczai sie. A zglodnieje troszke, to napewno sie mu nic nie stanie :-) Po paru dniach przywyknie do zmiany godzin

A ja zrobiłam dzisiaj pomidorowkę ze świeżych pomidorów i lane kluseczki. Pychotka

To Kuby ulubiona zupa, no nie licząc rosołu, kalafiorowej i brokułowej :-D ale warunek TYLKO z makaronem :sorry2: czyżbym miała Italiano małe w domu :-)

Poza tym Kuba to owocowy potworek :happy2: truskawki przy nim znikają z prędkością światla to samo z malinami :-D

reklama
a ja już w tym sezonie na pewno nie zjem czereśni:-:)-:)-(
zaczęłam zaglądać do środka i normalnie masakra ile robali... czasem chyba lepiej nie wiedziec co się je....

Do góry