reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

Damian tez już dostał truskawki poza tym próbuje mu dać kaszkę z truskawkami, ale on ogólnie znowu sie gniewa na jedzenie:baffled: ale po truskawkach jak na razie nic mi nie jest.
Majnadra ja też myślałam, że mały nie może jeść gluteny- mimo dawki ekspozycyjnej regularnie podawanej wcześniej-dałam mu owsianki i mały momentalnie w kropki- ale tak było tylko raz i od tamtej pory jest spokój, mogę mu dawać ile da rade zjeść:tak:

reklama
ale mnie straszycie tymi jogurtami :baffled: ja daje piotrusiowi codziennie bo robil brzydkie kupki. ktoras z was (przepraszam nie pamietam ktora) doradzila mi jogurt naturalny i problem zniknal jak reka odjal :tak:

Własciwie to ja nie wiem dlaczego ostrożnie daję mu gluten, przecież jak mu daje po troszeczku od 5 m-ca to nie nigdy nie było, wiadomo sporadycznie jakaś krostka, ale nie wysypka.

Tez daje truskawki, te w słoiczkach już dawno, a świeże od tygodnia i wszystko w porządku.:laugh2:
Jogurty też daje jakieś dwa miesiące
Acha ostatnim hitem Krzysia na śniadania lub kolacje są parówki cielęce

Ostatnia edycja:
Enia mówiłam Ci wczoraj, że Kuba zajadał się parówkami, alre drobiowymi :tak::-D

Asiu truskawki też już Kuba jadł i bardzo mu smakowały :tak::-D

U nas po jogurtach coś tam wychodziło. Więc daję mu co miesiąc na spróbę. Truskawki próbowała,ale zdecydowanie woli poziomki. Z krzaczka. Razem z mamą przycupnie i wcinamy:-) Wiem, wiem powinnam umyć,ale co tam. Nic nie jest pryskane.

reklama
Do góry