reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja wczoraj dałam mu kilka łyżeczek kefiru truskawkowegoMaciuś wczoraj po raz pierszy dostał truskawki pod postacią herbatki, a dziś pod postacią kaszki. Alergii chyba na nie nie ma.:-) Na świeże truskawki poczekamy do lata.
Qrcze dziewczyny mam opory zżeby dac małemu już jogurt, bo wiem, że moja koleżanka dawała też w 9 m-cu juz jogurty i nic, ale dopiero się skaza ujawniła jak jej dzieci miały 1,5 roku. Dwa razy tak zrobiła i teraz ma "skazowców" w domu.
Jogurt
A teraz co innego. Jak myslicie mogę dac małemu kaszankę swojską oczywiście. Wujek nam przywiózł. On ma swoje zwierzęta i bez faszerowania różnymi chemikaliami???????
Jogurt
A teraz co innego. Jak myslicie mogę dac małemu kaszankę swojską oczywiście. Wujek nam przywiózł. On ma swoje zwierzęta i bez faszerowania różnymi chemikaliami???????
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja bym nie dała. A dalabyś salceson?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, Maciuś już próbował kaszanki z grilla, ale bardzo małą ilość, taką na pół paznokcia (mojego, nie Maciusia
) i bardzo mu smakowala.

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale kaszanka jest z KRWI
więc nie dałabym

reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ale cały talerz tłustego, przyprawionego rosołu jest ok?Ani kaszanki ani salcesonu!!!!!Ja bym też nie dała.