reklama
H
Harsharani
Gość
a u nas niestety Olo ma podejrzenie celiakii i mamy okrojone produkty...
chociaz moj tata nakarmil go dzis spaghetii. Spal po nim 3 godziny
zobaczymy jutro kupy jakie beda... bo aktualnie robi okolo 4 na dzien...zalamka
chociaz moj tata nakarmil go dzis spaghetii. Spal po nim 3 godziny
zobaczymy jutro kupy jakie beda... bo aktualnie robi okolo 4 na dzien...zalamka
H
Harsharani
Gość
i jeszcze tak dodam ze olo w ogole malo je, nie przybiera na wadze... jak czegos nie chce to wypluwa.. i nie ma gadania.. juz nie wiem co robic..
Krzysio jak czegoś nie chce też tak robi i żadna siła go do tego nie przekona:-(i jeszcze tak dodam ze olo w ogole malo je, nie przybiera na wadze... jak czegos nie chce to wypluwa.. i nie ma gadania.. juz nie wiem co robic..
Też uważam, że je za mało, ale co mogę zrobic poza wiecznym próbowaniem... może za którymś razem się zkusi
Próbuje go nakłonić do mleka z butelki, ale żadnego niechce próbowałm nan, bebiko i wszystko blee nawet w nocy odrazu się przebudzi i spluwa.
Ja mu zostawiam flipsy w miseczce i to sam co jakiś czas podjada z chęcią
klavell mowisz o zwyklej owsiance? Jak gotuje Amandzie to gotuje je w mleku i wodzie(pol na pol), jesli ma jakiekolwiek uczulenia, to ugotuj w samej wodzie. Tzn zagotuj wode i wtedy wrzuc owsianke i podgotuj z 5 minutek. Ja dodaje troszke maselka do smaku.
mozesz jeszcze dodac suszone lub surowe owoce np morele, jablka, banany.klavell mowisz o zwyklej owsiance? Jak gotuje Amandzie to gotuje je w mleku i wodzie(pol na pol), jesli ma jakiekolwiek uczulenia, to ugotuj w samej wodzie. Tzn zagotuj wode i wtedy wrzuc owsianke i podgotuj z 5 minutek. Ja dodaje troszke maselka do smaku.
Czasem dla odmiany gotuje pol na pol z kaszka kukurydziana.
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Tzn. jak?? Zagotować mleko (ale mleka się nie gotuje) i wrzucić płatki owsiane i gotować aż zmiękną? Tzn. napęcznieją?