reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj! zeba! chyba bym pawia puscila (przepraszam). :baffled: az mnie zemdlilo.
no ja tez wiem jak robia kaszanke i wierz mi, ze jak ja jem to nie mysle o tym jak ja robia. wogole jak jem jakies mieso to nie moge myslec o tym jak zwierze bylo zabite. i wogole o tym jak jeszcze zylo... ale co mam zrobic skoro mieso uwielbiam! choc nie kazde. no i musi byc mega chude! u mnie nie uswiadczysz grama tluszczu np w gulaszu :no:

reklama
Dziewczyny wczoraj za waszym przykładem dałam małemu chlebka z pasztecikiem. I kocham was za podsunięcie tego pomysłu :-D:-D Mały wsuwał, ze aż mu sie uszy trzęsły i buźkę otwierał po jeszcze- i takim sposobem wciągnął prawie dwie kanapeczki:szok: popił wodą później cycusiem i zasnął o 20 to obudził sie o 5rano na cycusia.

Dziewczyny wczoraj za waszym przykładem dałam małemu chlebka z pasztecikiem. I kocham was za podsunięcie tego pomysłu :-D:-D Mały wsuwał, ze aż mu sie uszy trzęsły i buźkę otwierał po jeszcze- i takim sposobem wciągnął prawie dwie kanapeczki:szok: popił wodą później cycusiem i zasnął o 20 to obudził sie o 5rano na cycusia.

Gagulec to o której te kanapeczki dałaś, ja też coś muszę robic aby się tak często nie budził na cyckA w nocy???????

To było około 19:30 zaraz po kąpieli. O 8 dostał cycora i grzecznie po 10 minutach dziecko spało:tak::tak: jakieś postępy to moje maleństwo w końcu robi:-) bo dzisiaj to i nawet kaszke rano bez problemu zjadł.

To było około 19:30 zaraz po kąpieli. O 8 dostał cycora i grzecznie po 10 minutach dziecko spało:tak::tak: jakieś postępy to moje maleństwo w końcu robi:-) bo dzisiaj to i nawet kaszke rano bez problemu zjadł.
A wcześniej też Ci dobrze spał, bo qrcze u nas to mały budzi się 3-4 razy w nocy

A dałam Adasiowi kaszankę , smakowała mu bardzo , otwierał buźkę jak pisklę. A teraz bawi się sam na dywanie

Agulka przeważnie budził sie 2-3 razy w nocy- oczywiście pomijam wyrzynanie ząbków czy inne sytuacje gdzie cyc musiał być przez cała noc w buzi:baffled:. Ale takie przespanie całej nocki zdarzyło mu sie trzeci albo czwarty raz w całym swoim króciutkim życiu. Oby częściej.:tak::tak:

A propos kaszanki- my smakowani jej mamy za sobą- na grillu mały wsuwał i chyba mu smakowała bo dziobka otwierał szerooooooooko:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry