Edyta może przyczyna nocnych pobudek jest inna? Może np. zęby? Agnieszka pierwsze noce bez cyca przespała bardzo ładnie, a ostatnio budzi się często, a jak śpi to bardzo niespokojnie. Myślę, że powodem są dolen trójki, które nie chcą się przebić przez dziąsła. W każdym razie mam nadzieje, że w tym właśnie jest problem;-)
reklama
czesc edyta!! z ta butla i smoczkiem to jakbym swoja mala widziala, tak samo juz kiedys dawno probowalam i na nic tylko ja wkurzalam, hehe . i dlatego wtedy odpuscialm sobie, to byly kiedys tylko takie moje testy zeby zobaczyc jak bedzie ale reakcja jej jest taka samma do dzisiaj na smoczka i butle w nocy jak twojego synka. tym razem jak przejde do nocnego uduczania juz sie nie zlame, wkoncu musze z tym skonczyc, jestem zmeczona. zycze powodzenia i pisz jak ci idzie. trzymam kciuki .
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
witajcie 5 dzień mojego nie karmienia nie przełamałam się mała troche marudna ale jakoś da się wytrzymać .
Niekiedy przychodzi mi taka chwila gdzie sobie myślę czy ty kobieto napewno dobrze robisz ale krótko po tym przychodzi myśl TAK POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI ZA was.:-) narazie
Niekiedy przychodzi mi taka chwila gdzie sobie myślę czy ty kobieto napewno dobrze robisz ale krótko po tym przychodzi myśl TAK POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI ZA was.:-) narazie
czesc dziewczyny!! dzisiaj mija trzeci dzien jak nie daje mojej corce cyca w ciagu dnia. nie jest az tak strasznie jesli chodzi o jej reakcje na sytuacje, jedyna rzecza jak mnie przeraza w tym wszystkim jest to ze moje dziecko wogole nie spi w dzien od tych trzech dni :-( . probowalam ja brac na rece, klasc sie z nia itd ale to na nic , ona za cholerke mi nie chce sie polozyc. i tak teraz od 3 dni od 9 do 2030 mi buszuje i nie daje zyc. widze ze jest bardzo zmeczona i by usnela gdybym jej tylko cyca dala ale nie daje za wygrana . jezeli zakonczenie karmienia wiaze sie z tym ze ona nie bedzie juz spac w dzien to ja sie chyba powiesze, bo jestem padnieta jak narazie :-( . czasami mam jej ochote dac cyca zeby miec ta godzinke lub dwie dla siebie ale z drugieje strony nie warto bo musze zakonczyc karmienie wczesniej czy pozniej. jakos pewnie sie do tego przyzwyczaje, bo moja cora juz chyba oswoila sie troche z tym ze nie spi w dzien. pozdrawiam.
P.S Gratulacje dla mamusi!!!!!!!!! :-)
P.S Gratulacje dla mamusi!!!!!!!!! :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
magdis Jak konczylam karmienie dzienne tez mialam z tym problem.Ale nie dalam za wygrana i ja nosilam i nosilam na rekach az zasnela bo tak to by nigdy nie poszla spac.Ale lepiej poszlo nam gdy juz calkowicie zakonczylam karmienie to wtedy wiedziala ze juz do zasypiania i wieczorem nie ma cyca wiec w dzien usypiala w tulona we mnie.I tak jest do dzis.Nadal mamy jedna drzemke kolo 12:00
mamusia
magdis walcz napewno się uda nie poddawaj się i nie skuś się żeby jej dać cycora wiem że jesteś zmęczona ale tak jak pisała iwonka że też miała taki problem a teraz wszystko wróciło do normy.Trzymam mocno kciukasy pozdrawiam
witam! rozumiem o czym mowicie, ale to co ja mam ja na sile nosic na rekach zeby usnela nawet jak mnie sie bedzie wyrywac i nie bedzie chciala isc spac?????????????????? od urodzenia mialam problemy z moja corka jesli chodzi o spanie. jak byla mala to spala mi po pol godzinki i pobudka i tak caly czas. czym starsza byla to lepiej, zaczela przesypiac cala godzine a nawet dwie czasami zanim obudzila sie do cyca. a teraz to ja nie wiem ona chyba uzywa baterii duraccell, ze ma tyle sily aby wytrzymac caly dzien bez snu. ja predzej juz padam z nog czasami . moja cora to bomba naladowana energia. hehe . pozdrawiam.
dzisiaj mija tydzien odkad odstawilam corke od cyca w dzien i poszlo mi calkiem dobrze. dzis rowniez po raz pierwszy udalo mi sie ja uspic wkoncu , maz czytal bajke a ja ja na sile przytulilam do siebie i bujalam. mam nadzieje ze teraz bedzie mi lepiej szlo jesli chodzi o jej spanie w dzien. jeszcze tydzien i zaczynam walke z nocnym karmieniem. ciekawe ile nocy nie przespimy, hehe . troche sie tego boje, ale coz teraz albo nigdy. pozdrawiam i do uslyszenia.
mamusia
magdis super że jest do przodu a nie dotyłu zobaczysz ani się nie obrócisz a już będzie po wszystkim a ja teraz walcze z pokarmem było spoko ale dziś zaczęła mnie boleć jedna pierś ta co karmiłam w sumie piersi nie są twarde mały guzek sie zrobił ale już go, rozmasowałam.Czy są jakieś sposoby na pozbycie sie laktacji ?????oprócz tabletek oczywiście.
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
magdis niestety ja tez czasem musialam na sile ja nosic na rekach i przytulac zeby zasnela bo inaczej nie poszla by spac.Teraz tez czasem tak robie jak chce zeby szybko zasnela a normalnie to klade sie obok niej i zasypia choc czasem mija pol godziny ......
Podziel się: