Hej dziewczynki! Ja tes sie musze do Was przylaczyc! Narazie tylko czytam bo moj szkrab bedzie mial za kilka dni pol roku wiec jest jeszcze malutki. Karmie piersia i on nie cierpi mm ani butelek. Kaszki je, inne rzeczy tez (sloiczki, owoce). Problem polega na tym, ze on budzi sie w nocy co dwie godziny i chce cycusia. Jestem przekonana, ze to z przyzwyczajenia. Dlugo nie chcial smoka ale ostatnio zassal i probowalam dawac mu w noca ale zawsze jak mu wypadnie to sie wybudza. Wkladam mu znowu i spi. Ale z dwa razy w nocy nawet smok nie pomagal- tylko cycus.
Myslalam, zeby juz skonczyc z karmienien ale w sumie przeszkadzaja mi tylko te nie przespane noce i chcialabym wyeliminowac te nocne pobudki.
Myslicie, ze moge je wyeliminowac? No i mysle, ze tylko drastczny sposob moze zadzialac.... Wojtus jest wielkim fanem cucuszka!!
Myslalam, zeby juz skonczyc z karmienien ale w sumie przeszkadzaja mi tylko te nie przespane noce i chcialabym wyeliminowac te nocne pobudki.
Myslicie, ze moge je wyeliminowac? No i mysle, ze tylko drastczny sposob moze zadzialac.... Wojtus jest wielkim fanem cucuszka!!