reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Ale tu ruch!! jak w ulu :-D:-D

Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam......a kto?? nasza Emcia!!!! Wszystkiego najlepszego kochana!!

reklama
Kochane jesteście ,,Dziękuję!!!

Aj tam dziewczyny nie mam ostatnio jakos weny i nastroju... pod górkę wszystko...
Najczęściej zagladam na czerwcówki,tam chociaż raz na tydzien musze cos nabazgrac,zeby dziewczyny mnie nie przegnały,tutaj sporadycznie bo ktos obiecywal,ze wróci i bedzie pisał i HALLOO??jak juz Czarna i Karola sie nie odezwą to odskocznia nie istnieje!
A co u mnie...oczywiście komputer moj nadal zepsuty,chwilowo kasy mi szkoda,zeby znowu w niego pakowac (dopiero co baterie za 200zł kupowalam)... W małżenstwie ostro mi sie sypało,od kilku dni jest jakby lepie,ale niestety wyjazd byl doslownie dwa dni po mega kryzysowej sytuacji,wiec humory takie sobie...Juz miałam z niego rezygnować,ale szkoda przedpłaty,duża byla i by przepadła...Nawet teraz nie mam weny,zeby cos wiecej napisac,mała dala mi dzisiaj popalic,ja wychodziłam z siebie...Kur...też matka ze mnie:(Nagadam sie,nakrzycze a póxniej serce mnie boli,ze ja tak potraktowałam:((

Emcia cholerka no to nie fajnie...w koncu powinniscie tworzyc jednak szczesliwa rodzine..a nie jakies klotnie urzadzac:-( no! no! zeby mi to bylo ostatni raz!:-p
Gattinka sie odwdziecza mokrym buziakiem dla Cioci:tak: Jak tam Ninka? wielkie buziole dla was dziewczynki!!:happy2:

ze względu na to że mnie nie było przy kompie od środy
ślę spóźnione ale ogromne buziki dla Emeczki :) Sto lat w szczęściu !!!!

Karola , fajnie że M dostał tą pracę , wygląda obiecująco , a to dla Was najważniejsze :)
Gatto , fajnie , że choć ty zaglądasz :) całuski dla Gattinki

My próbujemy przetrwać kolejne zębole , matko jaki jest męczący i beczący , zasmarkany i marudny - już przebiła się górna jedyna , teraz wyłazi dwójka.....
Do tego stale siedzę w nowym lokum i coś sprzątam , bo już mam nowe mebelki w kuchni :)

Jak sobie radzicie w te piękne deszczowo - słoneczne dni ?:-):-):-)
Powiem Wam że i tak źle i tak nie dobrze, ale z dwojga złego wolę ciepełko:tak: Powiedzcie czy też tak miałyście że w wieku 4 mies Wasze dzieci absolutnie nie chciały leżeć na spacerze a najlepsza pozycja to przodem do świata:dry:
karola - to super że mężusiowi się udało, nawet nie proszę o kciuki za mojego, no bo jak mogę prosić skoro pojawiam się i znikam :-p ale jakby któraś miała wolne :-D:-D
czarna - ślicznie wygląda ten Twój Milan, a jaki dzielny chodziarz z niego, to matko lepiej zdejmuj szpile i przygotuj się do biegu:-p kiedy wracasz do pracy?

Anastazja , co o Tobie pomyslę , to za jakiś czas jesteś :-p intuicja jakas czy czarodziejskie moce:-D
Nie masz się co dziwic dziecku , kto by to chcial leżeć jak tyle ciekawego dookola , mnie by się kręcilo w glowie jakbym tak leżała:-p . Trzymam kciuki za małża , bo rozumiem że też szuka lub znalazł nową pracę . U mnie z pracą kiszkowato , niby mogę wrócic , ale nie na swój rejon raczej , wiec narazie zaległy urlop , a potem może L4 albo urlop wychowawczy ( tylko niestety jest bezpłatny i to już nie jest tak różowo).

Anulka , szelmo !!!!! wracaj do nas !!!!

reklama
emka utulam mocno...co nas nie zabije to nas wzmocni,a chłopy to odmienny gatunek.gdyby nie my to już dawno by ich nie było! ba! wogóle by ich nie było:-D.jak się sypie albo w związku,albo z kasą to trudno nie wychodzić z siebie...takim oto sposobem wszystko odbija się na małej...ja przed każdym krzyknięciem na nią zdaję sobie sprawę z tego,że co ona jest winna moim problemom? przecież jeszcze nic nie rozumie...i odrazu mi przechodzi...ale nasza zgaga jest tak mądra,że nie lubi jak ktoś się kłóci,krzyczy,bo i ona zaraz zaczyna krzyczeć,piszczeć,płakać:baffled:.

czarna no udało się...od 13go jest w trasie,jutro będzie już w domu...niestety nie wiem na jak długo,na 2 dni napewno,ale coś za coś...dwoje dzieci=spore wydatki,a i z długów chcemy wreszcie wyjść i żyć jakoś na poziomie,bo odkąd rok temu wrócił z UK to nie ma stałego zatrudnienia...kazdy sie mnie pyta jak daje sobie radę bez męża,jak sobie dam później z dwojką dzieci itd...ale nikt nie zapyta jak mamy sobie dawać radę jak wypłaty jest 1500zł i trzeba się z tego utrzymać cały msc i wszystko pozapłacać,dlatego perspektywa takich zarobków jakie tu mu proponują rozwiązuje wiekszość naszych problemów finansowych.zdjęcie Milana kapitalne:-p.Ala też bierze krem,wącha i wtyka jężor do środka:-D.

anastazja nio w wolnej chwili potrzymam trochę &&& za twojego męża,ale ty wpadaj częściej.:-).

gatto już czuje jakie twoja niunia ma długie czarne włosinta:-)...

Do góry