reklama
emka01
Szczęśliwa mama:)
Kur,!dwa razy pisalam tego samego dlugiego posta i dwa razy mnie rozlaczylo z bb! W skrocie-mala ma jutro neurologa,w trakcie raczkowania zdarza jej sie dziwnie kiwac glowa,Plenhj i As tez twierdza,ze nie jest to naturalne.
Gatto ucaluj mala!
Gatto ucaluj mala!
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Gatto luzzzzz będą mieć większe rachunki za prąd:-)
emka01
Szczęśliwa mama:)
Bylismy dzisiaj u neurologa...po obejrzeniu filmiku lekarz stwierdził,ze to Mioklonie- napadowe zaburzenia ruchowe,podchodzace pod padaczke. Ponoc duzo dzieci w okresie niemowlęctwa i później takie różne odchyły mają,ale one z czasem same zanikaja...Sama nie wiem...juz tam swoje przeczytałam i troche mi sie nie zgadza,ale przeciez lekarzem nie jestem...choc im i tak w 100% nie ufam.
mam ja obserwowac i jakby co znowu nagrac,bynajmniej wazne,zeby to się nie nasilało. Zapytałam o szczepienia,bo ma za tydzien-oczywiscie mam isc,przeciwwskazań nie ma. 5 razy pytalam czy to nie pogorszy sprawy,czy nie wystapi NOP. Lekarz stwierdzil,ze nie ma o tym mowy.
Nie wiem co robic.W sobote impreza roczkowa a my nawet sie tym nie potrafimy cieszyc!
mam ja obserwowac i jakby co znowu nagrac,bynajmniej wazne,zeby to się nie nasilało. Zapytałam o szczepienia,bo ma za tydzien-oczywiscie mam isc,przeciwwskazań nie ma. 5 razy pytalam czy to nie pogorszy sprawy,czy nie wystapi NOP. Lekarz stwierdzil,ze nie ma o tym mowy.
Nie wiem co robic.W sobote impreza roczkowa a my nawet sie tym nie potrafimy cieszyc!
reklama