reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Emka , dzieki , takie roladki to jest to , samo się upiecze w piekarniku :) Napisz co u lekarza ,bo z czerwcówek wiem , że się z małą wybierałas

Gatto , córunia Emki dzień młodsza od milana , u nas 5.06 u niej 06.06

reklama
Kur,!dwa razy pisalam tego samego dlugiego posta i dwa razy mnie rozlaczylo z bb! W skrocie-mala ma jutro neurologa,w trakcie raczkowania zdarza jej sie dziwnie kiwac glowa,Plenhj i As tez twierdza,ze nie jest to naturalne.
Gatto ucaluj mala!

Dzienks Czarna :-)

Emka o jaciepierdziele!! napisz koniecznie co powiedzial neurolog. Wielkie buziole dla Was kochane!! :happy2:

Gatto , ja nawet nie wiem co te żarówki oznaczaja ....matrix to jest jakiś
Emka , zatem &&&& za wizytę , czekam na wieści...

Bylismy dzisiaj u neurologa...po obejrzeniu filmiku lekarz stwierdził,ze to Mioklonie- napadowe zaburzenia ruchowe,podchodzace pod padaczke. Ponoc duzo dzieci w okresie niemowlęctwa i później takie różne odchyły mają,ale one z czasem same zanikaja...Sama nie wiem...juz tam swoje przeczytałam i troche mi sie nie zgadza,ale przeciez lekarzem nie jestem...choc im i tak w 100% nie ufam.
mam ja obserwowac i jakby co znowu nagrac,bynajmniej wazne,zeby to się nie nasilało. Zapytałam o szczepienia,bo ma za tydzien-oczywiscie mam isc,przeciwwskazań nie ma. 5 razy pytalam czy to nie pogorszy sprawy,czy nie wystapi NOP. Lekarz stwierdzil,ze nie ma o tym mowy.
Nie wiem co robic.W sobote impreza roczkowa a my nawet sie tym nie potrafimy cieszyc!

reklama
Do góry