czesc i czolem, niemozliwe, ruszyl sie watek? toz to jakis cud chyba....
Anastazja to w sumie mozemy sobie reke podac, bo moj eMek tez nie najgorszy, choc czasem opiernicz mu sie trafi, ale wszystko zrobi przy mlodej. Ja to nawet nie pamietam kiedy ja kapalam
zawsze on
No, ale moze to przez to, ze od poczatku musial sie nia zajmowac, bo w sumie mnie tak pasowalo, potem bylam w szpitalu, wiec jakos chlop musial stanac na wysokosci zadania
Czarna musisz po prostu radykalnie podejsc do sprawy, w jedna sobote bez jakichs wiekszych uprzedzen, ubrac sie , umalowac, wreczyc mlodego tatusiowi, poinformowac, ze zupa dla malego jest w lodowce i z usmiechem wyjsc...no na poczatek moze nie wylaczaj telefonu i nie oddalaj sie dalej niz to samo osiedle
, ale gwarantuje ci, ze uda sie im przezyc, obydwojgom
:-)
Emka ty juz sadzasz mloda na nocnik?? moja tylko chodzi z podkladka po domu, ale raczej nie kuma o co kaman
i ie klòc sie z chlopem
Karola sliczne imie Jan
bardzo mi sie podoba
no i dobrze, ze tyjesz, bo ty chudzina jestes
Ja z waga tez zeszlam do sprzed ciazy, ale opona spozywcza mi zostala i jej jeszcze w pozostaniu pomagam, pompujac w nia czekoladki, tiramisu i inne takie tam;-);-)
Anty, no to zes zaszalala! senatorium, sport, szczeniak....hmmmm...a kiedy ty sie bierzesz konkretnie za robienie potomka??
bo jakos mi to umknelo w poscie:-):-)
Moja Gattinka jest tak slodka, ze chcialoby sie ja zjesc.....czasem jest wkurzajaca i chetnie bym to zrobila
coby miec ja chwile z glowy hihi, dzis skrecalysmy razem regal ikeowski i wsadzala mi takie drewniane kolki w dziurki
Poza tym ciaaaaagle to samo, pranie, prasowanie, sprzatanie bez widocznego rezultatu, praca, dom, obiady i tak w kolo macieju