reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Długi weekend to każdy z rodziną chce spędzić czas, ale zaraz pogoda się pogorszy to każda będzie na BB siedziała:-p:-p:-p

No nie załamujcie mnie że jak się dziecko urodzi to tylko o dzieciach trzeba gadać:confused2:

reklama
Kurka nie mogę się przyzwyczaić do nowego wyglądu forum. Strasznie nie lubię takich zmian :crazy:. No kurcze jak nie u siebie jestem. To tak jak by mi ktoś w domu przemeblowanie zrobił bez mojej zgody wrrrrrrr.

Cześć V_jola :) Fajne chłopaki

Anastazja nie gadam tylko o moim dziecku:-D to zalezy od ciebie o czym chcesz gadac :tak:

Zjola tez jakos sie dziwnie czuje, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia:tak:

U nas piekna pogoda, zrobilam 3 prania majac nadzieje, ze wyschnie, bo ostatnio jedno mi sie zasmierdzialo w tej wilgoci:baffled:

a ja nie wiedziałam o co Wam chodzi bo mam ustawioną różową wersję bb i ta na szczęście jest jeszcze niezmieniona:-)

wlasnie ja sobie zmienilam teraz na bb to dziewczynka i mam stara wersje, znaczy przywrocila sie :-D

Emka ide sprawdzic, bo ja jej wcale nie czyszcze :-D

A o co chodzi z tymi zmianami? bo u mnie też wszystko po staremu, nie wiem o co chodzi z różowym i dziewczynką, Ja mam jasne tło i na zielonych paskach data i godzina:-)
gatto - czasami jak siedzę ze znajomymi to łapię się że przechodzę na temat dzieci :confused2: ale szybko się reflektuje :tak: pięknej pogody tylko pozazdrościć - bo u nas deszcz , no ale nie ma co narzekać, w końcu listopad:-)
Ja lubię zimą, jak jest siarczysty mróz - wystawić pranie na pół godzinki na balkon, wtedy jak się wnosi do domu na dosychanie to taki piękny zapach jest:tak:

Anastazja niestety w czasie ciazy i po urodzeniu dziecka temat dzieci juz zagosci na dobre, nawet jakbys sie nie wiem jak starala i reflektowala. To jest calkowicie naturalne, bo dziecko przewraca swiat do gory nogami. Nalezaloby tylko znalezc zloty srodek i rozmawiac tez na inne tematy.
Ja mam znajomych co nie maja dzieci, wiem, ze sie staraja dluzszy czas i staram sie przy nich nie rozmawiac o mojej mlodej, no chyba, ze sie zapytaja cos, ale nie ciagne tematu, bo wiem, ze moze im sprawiac przykrosc.
Ja sie lapie czesto na tym, ze z eMem rozmawiamy tylko o Cristinie:szok::szok: wtedy szybko szukam zmiany tematu, bo to zwariowac idzie:-D

reklama
HALOO!!!
Pamięta mnie tu ktoś??????
my tu mamy pamięć jak słonie. nie zapominamy :-pnigdy
chłopaki super! własnie napisz cos więcej co to za fucha, bo nic mi nie mówi asystent rodziny

No nie załamujcie mnie że jak się dziecko urodzi to tylko o dzieciach trzeba gadać:confused2:
Ja mam z tym problem, po prostu nie umiem mówic o moim dziecku, nie mam potrzeby opowiadania ile robi kup... i wkurza mnie jak dzwonią znajome i rozmowa wygląda mniej więcej tak
-Hej! Jak Ali? Śpi
- No wiesz... nie za bardzo..
- A bo moje to..........
I tu mastępuje 40 minutowy monolog przrywany sporadycznie moim mhm mhm, zeby dziewcze wiedziało ze jestem na linii, a ja tak naprawdę nawet nie słucham

Juz nawet się zastanawiałam się czy cos ze mną nie tak, ale wychodzę z założenia, że skoro nie opowiadam ile ja robie kup dziennie i jakiego koloru to nie muszę tez nikomu opowiadac jak to idzie mojemu dziecku.

ale Gatto masz rację, co mnie również przeraża, że 80% rozmów między mną a m dotyczą młodego

Kurka nie mogę się przyzwyczaić do nowego wyglądu forum. Strasznie nie lubię takich zmian :crazy:. No kurcze jak nie u siebie jestem. To tak jak by mi ktoś w domu przemeblowanie zrobił bez mojej zgody wrrrrrrr.
Ze niby cos sie zmieniło? Moje bb jest chłopakiem i wygląda tak jak zawsze.

A tak przy okazji sabrina poruszyła wazny temat.
Co dalej? Jakie są opcje antykoncepcji dla karmiących? Tylko nie mówcie ze nie trzeba jak się karmi,bo nie uwierzę..
Spirali raczej nie założę.
Czas najwyższy o tym pomyśleć, wracamy do domu niedługo

Miłego dnia laseczki!

Do góry