reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

helol

Aniolkowa no dzis akurat taki dzien...

Ja ostatno nie mam zbyt duzo czasu, bo to urodziny, to eM w domu, a jak eM w domu to jestem mniej zorganizowana i tak jakos schodzi..

Upieklam szarlotke sypana z przepisu z neta, sceptycznie podeszlam do tematu, ale taka super wyszla, ze wszyscy sie zachwycali. Jedlismy na cieplo z bita smietana i szal cial byl niemalze :-D:-D

Sabrina watek dobry na antykoncepcje:tak:hahahha. Nie umiem pomoc bo ja stosuje krazek i musze go wymieniac co 3 tyg, wiec u mnie na razie wsio regular:-)

hej, dziewczyny z fochem, moze byscie juz wrocily, co? :huh:

reklama
Ssabrina - w kwestii spirali nie pomogę, ale miło mi Cię poznać :-)

Gatto - tiaaa, coś o tym wiem. kiedyś jeszcze mi się wydawało że jak będzie weekend i M w domku to sobie odpocznę, posiedzę na necie itp. a tu doooooopa... jak on był to miałam jeszcze mniej czasu niż w tygodniu jak byłam sama z młodą (piszę w czasie przeszłym bo teraz wróciłam do pracy i jest jeszcze inaczej). co to ta szarlotka sypana?

Bett tu masz przepis, tylko trzeba dobrze maslo ponakladac :tak: Szarlotka sypana przepis | Kotlet.tv

No ja nie wiem jak to jest, jak eMy sa w domu, ale chyba przez to, ze chce tez z nim cos zrobic, spacer, zakupy i jakos tak mi mija czas i okazuje sie, ze jest nic nie zrobione na przyklad:tak:
A najlepsze jak on mowi: no odpocznij sobie...., a za 10 min, kiedy bedzie obiad??:-D:-D

Kurcze u nas dzis pada:-(dzien do du.py a buuuu....szkoda.
Pozdrawiam wszystkie, milej soboty!!

Gatto przepis na szarlotke na "kotlecie" hehe:) poszukam:)
A moj M.mowi tak: ja sie pobawie z Ola a ty idz sobie pozmywaj,lazienke mozesz tez posprzatac:) No relax mam boski wprost.Daje duzo plynu do mycia naczyn,zeby bylo duuuzo pianki i sie relaksuje:)))

hahhahaha, Aniolkowa no ja mam to samo, mniej wiecej:-D dzis moj mi powiedzial, ze posprzatal w kuchni, ale ja chyba zacmienie mam, bo widzialam tylko, ze wsadzil 2 talerze i 2 szklanki do zmywarki :sorry: a reszta? hulaj dusza piekla nie ma!

Szarlotka na kotlecie, ale gwarantuje, ze super smakuje. Ja uwielbiam cynamon wiec dalam go wiecej i jedlismy na cieplo, mniam! aaaa i kotletem nie zalatuje :-D:-D nie martw sie :-)

Kurcze ide sprawdzic czy pasuje jeszcze na mnie moj stroj kapielowy, bo jutro smigamy na basen. Jak nie, to musze jeszcze zakupic jakis czarny odchudzajacy:-D

U mnie!? zmiany... pracuję na 1/2 etatu jako asystent rodziny... Ciężka praca, ale satysfakcji duuuuużo... D ZNOWU szuka pracy... MASAKRA jakaś!!!!
Kacper, jak to Kacper, daje w kość...
A Wojtuś... Niesamowity... grzeczny... ułożony... jak mamusia ;-)
SAM_0152.jpg
Zdjecie z kwietnia, więc troszkę mi chłopaki urosły...

Załączniki

• SAM_0152.jpg
    SAM_0152.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
V jolka , No Lilijanna jak zwykle przekora;-) Asystent rodziny ? co to ? napisz coś więcej ... A D przecież miał fajną prace o ile pamiętam , co sie stało ?

Do góry