reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-DWariatki:-D Wywalczymy super alimenty na siebie i na dzieci i zycie rózowe:-D:-D:-D Przecież nie musimy się całować,wystarczy tylko razem dbać o dzieci i na zmiane gotować i sprzątać:-D:-D:-D

Ja wręcz nie cierpie jak dziewucha się do mnie jakaś zbliza,a mam taką jedną sąsiadkę co lubi sie przytulać,powaga heheh no co ja się ją naopierdalam to ręce opadają...

Nie strasz mnie,bo bedę musiała się wyprowadzić:-DZmykam dziewczynki.Jutro wyprawa do babci,zabawki małej już spakowane:-DMiłej spokojnej nocki:))))

reklama
Dzień dobry:tak:
Hihihi wypisuję się z tego forum:szok::cool2::-D co tu sie wyrabia:rofl2::eek::happy:
Emka, Prija i Gatto ustawiam Was do pionu:-D:-p:-) musze po bronić Waszych M:cool2::cool2::cool2: bo gdyby nie ich flegmatyczne ruchy nie było by Waszych dziewczyn:-D i tak swoją drogą kiedy indziej się Wam podobają ich ruchy:-D:cool2::-p więc wdech, cyc do przodu i bić się w piersi że przeszło Wam coś takiego przez myśl :-D:-D:-D
Karola dzięki Bogu Oliwka je nutra. Myślałam że będzie gorzej. Ale za pierwszym razem troszke się skrzywiła a potem już szło z górki. Ja jak bym była na Twoim miejscu w tym schowku bym na zawał padła. Nawet bym tam nie weszła nigdy:tak:

Do góry