Jestem
Robiliśmy remoncik taki mały, tzn nie taki mały bo przesuniecie grzejników, no i przy okazji malowanie ścian, a że przy grzejnikach trzeba było wylewkę odkuć to i panele od razu, no a że trzeba małemu znaleźć miejsce to nowa szafa
Dziękuję za o mnie pamiętacie - czuję że przez to nic złego mi się nie dzieje
Dzisiaj robiłam badanie z glukozą, już jest wynik - po 2 godz - 135 więc w normie, uff słodycze nie trzeba żegnać
czarna - dzisiaj trafiłam na program Drzyzgi o kibicach i był tam facet co nazwał synk Milan bo jest kibicem Ac Milan, czy u Was też tak było ?
gatto - a jak Twoje zdrówko? dużo napisałyscie to nie doczytam.
Z ostatnich kilku stron widzę tylko że walczycie z chorobami dzieciaczków
to mnie najbardziej przeraża, że nie będę wiedziała jak pomóc mojemu dzieciątku jak będzie cierpiał w chorobie
emy - gdzieś mi mignęło że w szpitalu jesteście?? Już lepiej? wychodzicie? coś wiecie? o jej tyle pytań, a Ty masz pewnie jeszcze więcej. To jakiś fatum czy coś nad wami wisi, a kysz żeby sobie poszło. Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :*
wczoraj w naszym mieszkaniu pojawiły się pierwsze rzeczy dla Czarka, wanienka i fotelik - od koleżanki, już nie ma odwrotu, limit nieszczęść wyczerpany i szpital tylko na poród a powrót tylko z maleństwem