reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Jak czytałam na necie o tej wodzie to myślałam że ja jestem jakaś dziwna że daję kranówkę....
U nas problem a raczej strach przed szczepieniem sam się rozwiązał. Mała ma taki katarek że szok!!!!! Musiałam ją w końcu obudzić i odciągnąć ten katar bo co chwile się budziła, popłakiwała. A śpi ze smoczkiem i ciężej się jej oddychało. Posmarowałam troszkę maścią majerankową i będziemy się tulić do spania:-)
U nas problem a raczej strach przed szczepieniem sam się rozwiązał. Mała ma taki katarek że szok!!!!! Musiałam ją w końcu obudzić i odciągnąć ten katar bo co chwile się budziła, popłakiwała. A śpi ze smoczkiem i ciężej się jej oddychało. Posmarowałam troszkę maścią majerankową i będziemy się tulić do spania:-)
karola1388
Poprostu żyj...
kochana ja tez daje małej kranówkę przegotowaną...pediatra kiedys cos tam mowila,ze mamy kupować mineralną,ale nie dajmy się zwarjować...ja i moja siostra bylysmy na kranówie i żyjemy...
To nie jest tak z tą wodą do końca. Karola1388 w łódzkim to wy macie wyśmienitą kranówkę, w samej Łodzi kranówka ma więcej minerałów niż niejedna woda mineralna. Nowy Sącz i tamte dolne okolice też ma dobrą kranówkę. My w Opalenicy też mamy świetną wodą w rurach. Ale taki Śląsk ? ? ? Też na początku kranówka dla mnie to kranówka, ale dopiero jak z dziewczynami z różnych stron obgadałyśmy kranówki to niestety. I nie można porównywać kranówki sprzed 20 czy 30 lat do tej teraz. Wiele się zmieniło. Od rur zaczynając. Jak sięgam pamięcią to rodzina na Śląsku miała filtry zamontowane na kranach i woda była filtrowana i dopiero taka szła do czajnika. Teraz byłam u nich tydzień temu to już tych filtrów nie mają. Na moje pytanie, wuj mi odpowiedział, że jakoś wody się polepszyła. Także nie zawsze woda sprzed 30 lat była lepsza.
karola1388
Poprostu żyj...
a to ja nawet nie wiedziałam,ze jakość wody zależy od rejonu.człowiek uczy sie przez całe zycie.
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Czarna foto na tęczy
emy mega kciuki za Was &&&&
my walczymy z kolkami ;-) Zojka ma też wysypkę na buzi, raczej trądzik niemowlęcy, jutro podjedziemy do pediatry niech obejrzy, ale położna mówiła, że może się to pojawić i następnego dnia po jej wizycie wyszły te pryszczyki. do tego ortopeda niedługo a wiem że lewe bioderko w niepełnym odwiedzeniu, asymetria ułożeniowa - norma i do rehabilitacji na koniec października - może już nawet zaniknąć bo coraz mniej się przechyla w prawo - tak była ułożona w brzuszku. Najważniejsze, że jest na świecie i ją widzę, mogę reagować i obserwować. U mnie podejrzenie nietolerancji laktozy, mam alergologa na koniec października
emy mega kciuki za Was &&&&
my walczymy z kolkami ;-) Zojka ma też wysypkę na buzi, raczej trądzik niemowlęcy, jutro podjedziemy do pediatry niech obejrzy, ale położna mówiła, że może się to pojawić i następnego dnia po jej wizycie wyszły te pryszczyki. do tego ortopeda niedługo a wiem że lewe bioderko w niepełnym odwiedzeniu, asymetria ułożeniowa - norma i do rehabilitacji na koniec października - może już nawet zaniknąć bo coraz mniej się przechyla w prawo - tak była ułożona w brzuszku. Najważniejsze, że jest na świecie i ją widzę, mogę reagować i obserwować. U mnie podejrzenie nietolerancji laktozy, mam alergologa na koniec października
Ostatnia edycja:
bett
Plenitude - współczuję kolek, Martucha takich typowych kolek nie miała, ale była dosyć płaczliwa do 3 miesiąca i w sumie nadal nie wiem z czego to wynikało. krostki na buzi miała dopóki karmiłam ją piersią ale jakoś specjalnie się tym nie przejmowałam, bo jej to nie swędziało a jakbym chciała dojść po czym ona ma te krostki to bym chyba zwariowała. do ortopedy najlepiej pójść jak najszybciej zwłaszcza jeśli już podejrzewasz że badanie nie wyjdzie dobrze. im szybciej się zacznie leczenie tym krócej ono trwa. Marta miała być unieruchomiona przez 3 miesiące a w rezultacie wystarczyły 2. co do asymetrii to chodziłyśmy na rehabilitację też w trakcie leczenia bioderek ale tak naprawdę największe efekty zaczęły przynosić ćwiczenia dopiero po wyleczeniu bioderka. mimo wszystko trzymam kciuki, żeby żadne leczenie nie było u Was potrzebne &&&&&&&&& buziaki dla Was!!!
emka01
Szczęśliwa mama:)
PLENI ja właśnie mam zamiar zmienić mleko na własną rękę,już mam dosyć słuchania lekarzy,że póki kupa jest ok to jest zajebiś...i zmian nie potrzeba!!! Znalazłam HIPPa Comfort lub HIPPA Ha Combiotic,ja małej od urodzenia daje Hipp Bio Combiotic,wiec mysle,że nie zrobię jej wiekszego zamieszania w brzuszku skoro wypróbuje mleko z tej samej serii,że tak napisze. Karmienia nadal nam sie zdarzają nerwowe i z płaczem,choć było już okres mega poprawy,wiec tak do końca nie wiem o co jej chodzi,czy jest akurat nerwowa,czy tak głodna,że szaleje czy co...ale te jej gazy nas wykańczają,co noc to samo,zbliża się ok.3 lub 4 i łóżko skacze,steki są.No i wprowadziłam herbatke rumiankową,ale normalną z apteki do zaparzania i ją rozcieńczam,a nie te dla dzieci,gdzie w składzie masz opis np.koper 2%,a reszta to glukoza. EMY))))))))))Czekamy na to Twoje słoneczko)))) ZJOLKA mam nadzieję,że znowu powklejasz jakies fotki z podróży)Buziaki ANULKA raportuj co u Ciebie?Co u Was? Czy Ty w ogóle tęsknisz za nami???
dulano85
Zaangażowana w BB
hallo.
Ja,Wass czytam dziennie,ale nie mam co pisać za bardzd 16ego mam 4tygodnie urlopu:-) jedziemy do PL na tydzień,pozniej jade do mojej siostry z mama(siostra tez w DE mieszka) bo na 21.09 ma termin to jedziemy jej z pomocą,bo ona taka rostrzepana jest,ze szok a to jej pierwsze baby.W piątek siostra kupila dom,wiec szwagier wezmie urlop na remont,a miał wziasc jak się maly urodzi.Ale sa jeszcze jej teściowie i wogole wszyscy chętni do pomocy(prawie cala rodzina szwagra mieszka w DE)wiec będzie wesola.
A my mielismy leciec w cieple kraje,ale nie lecimy,ze względu na klinikę.Dziewczyny ja jednak nie będę podchodzić do IUI tylko do ICSI.Mam stres jak cholera na sama myśl brzych mnie boli.
Pozdrawiam cieplutko u nas ponad 30 stopni ciepla jest.
Ja,Wass czytam dziennie,ale nie mam co pisać za bardzd 16ego mam 4tygodnie urlopu:-) jedziemy do PL na tydzień,pozniej jade do mojej siostry z mama(siostra tez w DE mieszka) bo na 21.09 ma termin to jedziemy jej z pomocą,bo ona taka rostrzepana jest,ze szok a to jej pierwsze baby.W piątek siostra kupila dom,wiec szwagier wezmie urlop na remont,a miał wziasc jak się maly urodzi.Ale sa jeszcze jej teściowie i wogole wszyscy chętni do pomocy(prawie cala rodzina szwagra mieszka w DE)wiec będzie wesola.
A my mielismy leciec w cieple kraje,ale nie lecimy,ze względu na klinikę.Dziewczyny ja jednak nie będę podchodzić do IUI tylko do ICSI.Mam stres jak cholera na sama myśl brzych mnie boli.
Pozdrawiam cieplutko u nas ponad 30 stopni ciepla jest.
reklama
Kwiatuszekk23
Dunlao &&&&
Dziewczyny a macie jakiś wiadomości od aniiuni? Klaczka?
Dziewczyny a macie jakiś wiadomości od aniiuni? Klaczka?