reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Odskocznia;))))

reklama
bett u mnie również asymetria i dysplazja (chyba bo ograniczone odwodzenie jest ale nie wiem co wyjdzie na usg w samym stawie). już jutro miałabym wizytę ale dowiedziałam się o kimś innym i odwołałam wizytę, zapisałam się do innego ortopedy, 5 dni dłużej czekam ale wolę kogoś komu chce się leczyć ;-) a nie na odwal.. asymetria jest troszkę mniej widoczna niż była, staramy się ją różnie układać, zachęcać do odwracania w drugą stronę itd, ale to bioderka martwią mnie najbardziej. jednak tak jak piszesz to jest do skorygowania.
dasz radę w pracy, parę dni i wkręcisz się znowu w tryby ;-)

emy to juz jutro...a o której godzinie???? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.lenka witaj.dziekuje kochana.własnie Ala wczoraj zaczęła chodzić:szok::tak:.słuchaj kochana to nie może tak być,ze taki małolat bije i terroryzuje inne dzieci,bo wreszcie stanie sie tragedia,albo twoj syn przestanie chodzić do szkoły.czy nie mozna cos z tym zrobić??? my tez jestesmy na diecie bezmlecznej,ale powoli wprowadzam malej serki,jogurty itd.ostatnio nas wywaliło azs na skórze,odstawiłam i teraz znowu próbuje.pleni my walczyliśmy z kolkami do 6msc,ale podobno u dzieci alergicznych trwa to dłuzej.Ala skończyła 6msc przeszło z dnia na dzień:szok:.bett bedzie dobrze.a czym się zajmujesz??? ja za to,ze siedze w domu czuje się gorsza...:baffled::no:.tylko,ze u nas nie ma kto się zająć mała...kazdy pracuje...

Witam Was wszystkie dziewczyny
Karola jestem jestem tylko nic nie pisze :) Bo sama się nie umie odnaleść. Na odskoczni czytam Co u Was ale się nie piszę.NA ccp już praktycznie nie wchodzę chyba że ktoś na priv mnie wywołaAla juz Chodzi Kiedy to zleciało niedawno jeszcze się martwiłąś czy bedziesz i już jesteś w ciązy a tu Wam serducho ta urosło.
Pleni Kochana spóznione ale szczere Gratulacje. Co do bioderek różne szkoły mają raz wkładać pieluchy raz że absolutnie. Nasza była tak mała że jak się włożyło papmpersa to automatycznie ogi były w szerokim rozstawie. Z czasem rehabilitacja i wyszła z wszystekiego.
U nas jak u każdego wiecznie pod górkę.LEnka zdrowa i to najwązniejsze,.
Emy
ZAciskam Kciuki z całego serca za jutrzejszy dzień&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki wam wszystkim za wsparcie.
Podobno cięcie ma być na ok 8 rano
Oczywiście dam znać co i jak, jak tylko będę mogła się w miarę sprawnie poruszać.
Buziaki
Miłego weekendu!

reklama
Do góry