reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

EMY zobaczysz jak Ci tam czas zleci,z jednej strony szkoda,że masz sale dwójke,ja spędziłam ponad tydzień przed porodem na piątce,dziewczyny miałam super,trzy co się nie zmieniały,tak samo długo ze mną leżały,a dwa łóżka to były takie przechodzone. Jak jedna doła z nerwów załapała albo tęskniła za domem to robiłysmy jej pozytywne pranie mózgu;)Położne i salowe miały z nas niezły ubaw,czasami nawet zjebkę dostawałyśmy,że jest po 22 a my w głos się smiejemy. Na oddziale poporodowym niestety juz załapałam mega doła i rykiem wymusiłam wcześniejsze wyjście bo chcieli mnie dłużej zostawić...Tam już było do dupy,więc korzystaj teraz z pobytu w tym cudnym "spa".Aby szybko czas zleciał,żebyś szybko z maleństwem wróciła do domku i wkleiła tu jego fotkę:))))Zojke PLENITUDE wyczekiwaliśmy miesiącami,teraz czas na Twojego szkrabka:))))

reklama
Gatto mam jedna ksiazke juz prawie do połowy przeczytana. I wysokie obcasy ale dozuje sobie po 2 artkuly na dzien bo lubię ja czytać wiec musi wystarczyć do poniedziałku. Nie przewidzialam dłuższego lezenia. Jutro poproszę o wiecej.
Zreszta dziś nas jakaś pani uraczyla toną ulotek i pisemkiem dla mam, to od biedy można czytać

Oj Emcia, przewalone masz z ta nasza Gatto Gadzinką. Chyba cię bardzo lubi
Dobrej nocy!

Tak tak Emy my sie baaardzo lubimy:tak: Nawet bym Emcie uraczyla wizyta bedac w Polandii, ale do Pyrowni mi jakos nie po drodze :-p;-) Emcia buzki wielkie i dla malego zebulca tez ode mnie i Gattinki:tak::happy:

Dziewczyny odebrałam wynik. Norma w laboratorium 30,2 mój wynik 33,4 ale lekarka powiedziała, ze norma to 35 w necie też tak piszą. Co ja mam o tym wszystkim myśleć? Pieprzę, jadę na wakacje.

Zjola ja tam sie na tym nie znam, ale pamietam jak moja lekarka mowila, ze markery cyst wychodza "brudne" w sensie nie jest to do konca prawidlowy obraz. Marker moze wyjsc zle nawet przy glupim, niegroznym polipie, wiec ja tam mysle, ze u Ciebie jest wszystko ok i nic sie nie martw tylko smigaj na wakacje! A cysta po lekach sie wchlonie i czesc.

A ja jutro jadę z podopiecznymi do Wisły na tydzień a potem jedziemy z M na motorach w Polskę :) tak, że na jakiś czas się pożegnam.

Gatto - miłego wypoczynku :tak:

hej kochane;-) napisała do mnie dziewczyna siostrzeńca że w czwartek w nocy zaczęła krwawić :-(wczoraj pojechał z nią do szpitala potwierdzono puste jajo płodowe...... pobrali jej krwe jesli będzie plusowa to bede chcieli zeby sama poroniła jesli minusowa to będzie łyżeczkowanie....narazie nie wiem co się dzieję.............:-(

gatto miłego wypoczynku :-)

POzdrawiam i życze miłego dnia:tak:;-)

reklama
Do góry