reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

hej babolki

Angel wiesz, tonacy brzytwy sie chwyta....ma nadzieje i trudno tez jej ta nadzieje odbierac:-( ciesze sie, ze u was wszystko ok:tak:

Kwiatuszek pewnie ona to odebrala w sensie, ze nie masz kasy i musisz po lumpach chodzic :-D a ty se bidolku chcialas pochodzic dla rozrywki:-)

Zjola kazda forma dozwolona, ale jednak sprawdz te markery jak najszybciej, ja trzymam &&&&& zeby to bylo jakies niegrozne ustrojstwo:happy:

Emy nie wariuj, zawsze masz nas tu, glupoty bedziemy ci pisac:tak: i moze na diecie szpitalnej nie bedziesz wielorybkiem:-D:-D maz przynajmniej cie pozna jak wpadnie z wizyta :-)

Ja dziewczynki tez pozyczam ciuszki, bo sie okazalo, ze moje 3 kolezanki (bardzo dobre z reszta) rodza w lutym, czyli jak ja:happy: ciuszki Gattinki wiec jak na razie wedruja do 2ch, bo beda dziewczynki:tak:

reklama
zjola tez robiłam markery przy cystach , moje znikały po lekach.&&&&& trzymam
angel , bardzo mnie cieszy twoje nastawienie , i fajnie ze juz 7tc za toba
emy , słuchawki na uszy i nie słuchaj czasami opowiesci dziwnej tresci , bo te babska w szpitalach na sasiednich łozkach to niekiedy maja mega fantazje
emka , milan z grzecznego dziecka zrobił sie jeczek i nosidupka , az sprawdze zaraz czy aby cos nie wyrasta

sorki za nieskładne pismo , ale własnie siedzimy oboje przy kompie z tym ze milan tyłem do ekranu:-p

gatto masz rację nikt nie potrafi komuś odbierać nadzieję :-( dlatego ja ją tylko namawiałam na wizytę u gina mówiła ze 5tego idzie więc dam wam znać :tak:czarna no nic mi nie pozostało jak tylko spokój dla dobra dzidzi dość schizowania :-D bo inaczej będę tu bita przez dziewczyny a mówią ze mają twardą rękę :eek::-D:-D:-D milan narazie jeszcze tyłem a za msc dwa sam będzie naciskał klawiaturę i wysyłał niezrozumiałą treść do e-ciotek :-D:-D:-D

zjolu gratki zdanej matury przez Twojego syna, jak wyszły wyniki markerów? Ja miałam w pierwszej ciąży cystę 5 cm, wchłonęła się przy duphastonie. w drugiej ciąży też była ponad 5 cm i również byłam na duphastonie, do 12 tygodnia wchłonęła się. trzymam kciuki za pozytywne wyniki &&&&

emy tak jak dziewczyny piszą nie słuchaj współtowarzyszek na szpitalnej sali, mają często wybujałą fantazję i uprawiają zawody pt. "która miała gorzej" lub "zna koleżanki, które miały gorzej".. lepiej jak już słuchać z przymrużeniem oka ;-) trzymam mocno kciuki za Was, &&&&

angel tak jak pisała gatto ciężko odbierać nadzieję.. może ona sama chce się nastawić.. teraz już powinno być jasne a na wizycie we wrześniu już z pewnością będzie, oby było dobrze, jednak trzeba to wyjaśnić. buziaki dla Ciebie i maluszka w brzuszku :*:-)

emka przeraziłaś mnie tymi ząbkami.. ja u Zoi nie widzę jeszcze ząbków ale nie zdziwię się chyba po Twoim poście :tak: u nas nawet po espumisanie 100 (nowy specyfik z dawką simeticonum większą niż w sab simplex i podobnym dawkowaniu) są ok godzinne ryki, odrywanie od piersi z płaczem i cała reszta tego ambarasu, ale jak już ząbki idą u Ninki to gorsze samopoczucie ma usprawiedliwione:tak:

czarna ależ Milan rośnie, a tak niedawno urodziłaś:eek::-)

buziaki dla wszystkich :-) rodziłam miesiąc temu a mam wrażenie, że tydzień temu:happy::-D

CZARNA ale słodziak z Milana:)))Jak one szybko rosną i się zmieniają,szok... Kurde no u mnie tak jakoś było,nawet si ę skarżyłam na forum,ze w małą diabeł wstąpił,marudziła,fiksowała,ryczała,na ręce i na ręce...a chyba po 2 tyg taka zmiana,grzeczna,zapatrzona w zabawki,sama nagle sobą się zaczęła zajmowac...więcej w dzień drzemała...aż zaczęliśmy się martwić i temp jej co chwilę sprawdzałam...Jak na wyrzynające się zęby to dość dziwne zachowanie,ale coś czuję,że to cisza przed burzą. Przez ząbkowanie dostała kataru,pokaszlała troszkę,więc wczoraj migiem do lekarza na osłuchanie-wyszło,ze wszystko czyste,odetchnęłam z ulgą. No mam takiego stracha przed tym całym "bezobjawowym "zapalenie płuc,że właśnie on nawet lekkiego zaniedbanego kataru jak tam wydzielina im spływa to może dziecko tak się rozchorowac-a wizja pobytu prawie 2 tyg w szpitalu w naszych polskich realiach mnie przeraża...

PLENI UCAŁUJ NASZĄ ZOJKĘ NA TEN JEJ MIESIĄCZEK:)))) Ale ten czas zleciał!!!:))))) Jeszcze niedawno ciągle powtarzałam:już bym chciała,żeby mała miała ponad rok itd,ale teraz jak ten czas tak leci to się tego boje,tego biegania za nią i całej reszty;)))Nawet tego,że mocno zatęsknię za takim małym niesfornym szkrabem ...

pleni broń boże żebym jej nadzieję odbierała :no::no: sama wiem jak to jest i mam nadzieję żę będzie wszystko dobrze po prostu nalegałam żeby poszła do gina a ze juz idzie 5tego to się uspokoiłam wiesz tu też chodzi o nią.......... ja też was całuję:*:*:***:tak:czarna o jak przepięknie wygląda;-):-):-)

taaa czas leci mój maluszek już 4 lata właśnie mi tu siedzi i się mądrzy :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Emy nie wariuj, zawsze masz nas tu, glupoty bedziemy ci pisac:tak: i moze na diecie szpitalnej nie bedziesz wielorybkiem:-D:-D maz przynajmniej cie pozna jak wpadnie
powiem ci ze tak tragicznie nie jest z jedzeniem, jak dotąd obiad zjadliwy kolacja śniadanie ok, i niestety wszelkie żarcie, które mam w szafce. Niby zdrowe ale zajadam nudę. Wiec nie liczę na dietę.
Dobrze ze mogę poklikac, narazie w telefonie ale od niedzieli mam miec kompa z internetem. Tv nie ma niestety a przy tv czas płynie znacznie szybciej

zjola
emy , słuchawki na uszy i nie słuchaj czasami opowiesci dziwnej tresci , bo te babska w szpitalach na sasiednich łozkach to niekiedy maja mega fantazje
emka , milan z grzecznego dziecka zrobił sie jeczek i nosidupka , az sprawdze zaraz czy aby cos nie wyrasta

sorki za nieskładne pismo , ale własnie siedzimy oboje przy kompie z tym ze milan tyłem do ekranu:-p
Narazie nie jest zle jest ze mną dziewcZyna po cc wyjdzie w poniedziałek. Jest bardzo fajna. Mam nadzieje ze po poniedziałku przyjdzie tez ktoś ok. Dobrze ze sala 2 osobowa :)
Milanek boski i faktycznie duży, czas płynie nieublaganie

Jeszcze niedawno ciągle powtarzałam:już bym chciała,żeby mała miała ponad rok itd,ale teraz jak ten czas tak leci to się tego boje,tego biegania za nią i całej reszty;)))Nawet tego,że mocno zatęsknię za takim małym niesfornym szkrabem ...
Kochana, nic straconego. Jak zatesknisz za malenstwem postaracie sie o następny mały cud :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry