angel_
rośnij skarbie .... :)
hej kochane wpadłam zakomunikować że czuję się bardzo dobrze;-):-) czytam książki i się relaksuję trochę się u nas dzieje się w rodzinie odnośnie mojego siostrzeńca dziewczyny nie wspomniałam wam że ona także w tym czasie co ja zaszła w ciąże w 4 tyg była na usg i lekarz powiedział ze jest pecherzyk i kazał przyjść po 2 tyg była i lekarz powiedział ze na 99% jest puste jajo płodowe wychodziło na 6 tydz kazał przyjść po weekendzie zeby się upewnić i dać skierowanie do szpitala ale ona nie poszła na to usg ktoś jej glupot nagadał że zarodek się jeszcze może rozwniąć więć tak chodzichciałam ją wesprzeć tłumaczę że ma iść do lekarza albo do szpitala i sprawdzą co i jak ale niestety jak grochem o scianę więc stwierdziłam ze nie będę ingerować bo co do czego to i tak będę tą najgorszą........:-(zojka gratki dla syna na pewno jesteś dumną mamą;-) a co do cysty to się nie znam ale nie martw się na pewno będzie dobrze:-)emcia to faktycznie małej idą szybko ząbki :-) Alankowi wychodziły jak miał 7 msc ale za to pełną parą i zaczeło się od górnych jedynek i dwójek 4 na raz mu szły.......... pozniej na dole tak samo bardzo szybko miał pełną buzię gatto odnośnie ząbków to nie ma reguły czy góra pierwsza czy dół też słyszałam różnie opinie:-) słyszałam również ze jak dziecko urodzi się z zabkiem to jest on zabiegowo usuwany jeszcze w szpitalu nawet gdzieś czytałam artykuł ze to nie jest dobrze buziaki dla gattinki :*:-)bett a Alanek jest kochanym syneczkiem bardzo mądry jak na 4 latka a takie pytania zadaję że głowa mała pozdrawiam buziaczki dla was :*
Pozdrowienia kochane:-);-)
Pozdrowienia kochane:-);-)
Ostatnia edycja: