reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
ZJOLKA gratulacje dla syna i dla Ciebie,że na uczonego go wychowałaś;))))Zdolniacha:)))) Co do zdrówka kochana to nie ma takiej opcji,zebyś nam ciężko zachorowała,więc tfu tfu tfu nawet o tym nie myśl do cholery.Porób badania,będzie tak jak napisała Gatto-rachu ciachu i wytną to cholerstwo.

ZJOLKA faktycznie-niech się wchłonie:))))Nie wiedziałam,że jest taka opcja możliwa i już tu z chirurgami wyjechałam;)DZIEWCZYNY mojej małej idą zęby!!!Już!!!Masakra jakaś. O jednego już się haczy przejeżdżając palcem (dolna 3),a drugiego też już czuć i jest to górna jakby 4. Przedziwne,co?Myślałam,że od jedynek się zaczyna i dopiero po 5 miesiącu... Co za tym idzie mała dostała kataru-ponoc to czeste zjawisko przy ząbkowaniu:((( Jak nie urok to sr...Kolek w 100% nie pokonaliśmy a już zęby idą i do tego ten większy wybija się z ukosa,w połowie dziąsła...

Emka czyli pewnie zeby byly winowajca w tym kiepskim zachowaniu mlodej:-( kurcze wczesnie faktycznie, aczkolwiek slyszalam juz, ze niektore dzieci sie rodza z zebami. Ja tez myslalam, ze najpierw dolne jedynki wychodza:baffled:

reklama
Zjolka gratki dla Mlodego i dla jego dumnej Mamusi!!!!!!
Co do cysty , warto zastosowac najpierw leczenie farmakologiczne bo czesto sie wchlania.

Emka Malej rosna JUZ zeby , zeby jak jej mina kolki mogla Was grysc. A male potrafi, oj potrafi tak mocno chwycic:-D.Do dzis pamietam jak moj mlody ugryzl moja mame w palec maly u nogi:-p

Pozdrawiam Wszystkie Panie.

Do góry