reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
serio?????? a ja w to wierzyłam :zawstydzona/y: wydawało mi się to nawet logiczne, że jak wyjdą później, kiedy dziecko już nie je w nocy, to się mają mniejszą szansę popsuć niż jak wyjdą wtedy kiedy dziecko je kilka razy w nocy, bo nie wyobrażam sobie żeby po nocnym karmieniu myć ząbki
No nie ząbków nie umyjesz, ale one mimo wszystko od razu się nie będą psuć, a potem już dziecko w nocy nie je, dostaje mleko, mycie ząbków i do łóżka. Liczą się też geny, moi rodzice np. oboje mają paradentozę, to ja się muszę mocno przy zębach napocić by było z nimi wsio ok. W sumie to muszę iść i ponaprawiać co nieco. :zawstydzona/y:

Lilianna ile wypija??? Łooooooo matko! Oliwce jeszcze daleko do niej.... mała teraz śpi ale jest tak gorąco że szok.
Oliwia jest młodsza, no i ja Weronice dawałam pić od początku często i stąd doszliśmy do takich ilości. No i ta jeszcze naśladuje siostrę, jak widzi Adriannę pijącą, to zaraz sama się również upomina.
Cudowna, jejuś i jak jej pięknie w tym białym kaftaniku/body, ładnie kontrastuje.

Emy - odłożyłam prasowanie, nic a nic nie robiło się chłodniej, za to teraz pada i jest cudownie, ale teraz mam lenia.
Co do porodu i nieobecności M. Dobrze zrozumiałam, rodzisz w PL i wracacie do niego, a nie, że wracasz rodzić w Egipcie?

Lili a tu deszczu jak nie było tak nie ma, a miały być przecież burze i nawałnice.
O ponaprawianiu zębów to się taką czcionką powinno pisać a nie tak po cichutku, żeby nikt nie zauważył ;-);-);-)

tak rodzimy w Katowicach. Taki był od początku plan (przynajmniej mojego męża) żebyśmy spróbowali gdzie indziej) zresztą teraz już nikt by mnie do samolotu nie wpuścił

Kurcze, dzisiaj otwieram babyboom a tu przeglądarka mnie informuje że na stronie zostały umieszczone złośliwe oprogramowanie widget.nokaut.pl i ze to zainfekuje mój komputer. Więc wchodzę dzisiaj z innej przegladarki. nie wiem, dziwne trochę

Miłego dnia!

cześć dziewczyny wpadam Wam napisać ,że od września tak jak było w planach zaczynamy staranka to prawie już i nie mogę się doczekać :)
u mnie ochłodzenie fajnie jest czym oddychać ;)
pozdrawiam

Emy u mnie tez sie wyswietla, ze bb jest zainfekowane i za kazdym razem musze wciskac, ze wchodze na wlasna odpowiedzialnosc:baffled:
Po jakim czasie wracacie do Egiptu?

reklama
gatto, martwi mnie to, że napisane jest, że to złośliwe oprogramowanie służy do kradzieży danych osobowych :baffled:
wszystko zalezy od tego jak szybko uda nam się wyrobić paszport, ale mam wstępnie kupiony bilet powrotny na 24.10, mam nadzieję, że się wyrobimy. cc mamy mieć między 9 a 15 września, czyli mniej więcej po miesiącu od porodu.
wszystko zależy od urzędów, na pesel się czeka ze 3-4 tyg. na paszport zresztą też, jak nie uda mi się uzyskać pesel-u w trybie przyspieszonym to wystąpię o paszport tymczasowy, trudno się mówi, ale przynajmniej w takim paszporcie nie jest potrzebny pesel. zresztą o paszport też powinnam wystąpić w trybie przyspieszonym bo normalnie to trwa miesiąc

Do góry